08 / 05 / 2024

izmir yatırım dönemi 2017

izmir yatırım dönemi 2017

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İçli tarafından kuruldu.

Seçim öncesi en cazip yatırım aracı hangisi? İşte, son dönemde yatırım portföylerinin en gözde yatırım aracı!

Yatırım dünyasında son dönemde seçim sürecine ilişkin fiyatlamalar ön plana çıktı. Yatırımcılar hem küresel risklere hem de seçim ile ilgili belirsizlere karşı kendilerini korumak için yatırım portföylerinde değişikliğe gidiyor.

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde kur korumalı yatırım dönemi başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe kur korumalı yatırım dönemi başladı. 

Konut yatırımı döviz ve altından daha fazla kazandırdı! 

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, son bir yılda konuta yatırım yapanların diğer yatırım araçları olan döviz ve altına göre daha fazla kazandıklarını belirtti.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul yatırımı popülerliğini kaybetmiyor!

Gayrimenkul yatırımı dünyanın içinde bulunduğu tüm karışık durumlarda bile popülerliğini kaybetmiyor. Peki gayrimenkul yatırımı neden bu kadar popüler? İşte ayrıntılar...

İzmir'e 2 milyar 200 milyon TL'lik kentsel dönüşüm yatırımı!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentte kentsel dönüşüm için  2 milyar 200 milyon TL kentsel dönüşüm yatırımının yapıldığını açıkladı. 

izmir yatırım dönemi 2017 Haberi

izmir yatırım dönemi 2017

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2017’de 2.5 milyar liranın üzerinde yatırım yaparak 15 milyar liraya yaklaştı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İzmir’de yerel yönetim tarafından gerçekleştirilen son 3 yıllık yatırımların toplam tutarı, bir önceki geçen 5 yıllık döneme göre yüzde 86 artış gösterdi.

 


Dönüşümde İzmir farkı

- İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’de gerçekleştireceği kentsel dönüşümün ilk etabındaki 130 konut için kura çekimi yaptı. Bölge için yapım ihalesi gerçekleştirildi.   
- Uzundere’de ‘Yüzde 100 uzlaşma’ ve ‘yerinde’ dönüşümle gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projesinin birinci etabı hızla ilerliyor. 
- Ege Mahallesi’nde 70 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesinin yapım ihalesine çıkıldı.      
- Bayraklı’da Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerinin büyük bir kısmını kapsayan 600 bin metrekarelik bölgede kentsel tasarım...