04 / 05 / 2024

izmir yeni konutlar

izmir yeni konutlar

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6.6 şiddetindeki depremde birçok bina hasar gördü. Hasar gören binaların yerindeki yeni konut inşaatları hız kesmiyor...

İzmir'de yeni bir felakete yol açabilir!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depreminin ardından Bayraklı ilçesinde bazı orman alanlarının evlerini kaybedenler için kalıcı konut yapılmak üzere 'orman' dışına çıkarılmasının yeni bir felakete sebep olabileceği belirtildi.

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

İzmir deprem konutları yarın teslim edilecek!

30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan ve hasara uğrayan evlerin yerine inşa edilen yeni konutların teslimi için geri sayımı başladı. Konutların teslimi yarın yapılacak. 

Artvin'de yanan evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. 

İzmir deprem konutları için geri sayım başladı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrası hasar alan ve yıkılan yapıların yerine inşa edilen deprem konutları kısa süre içerisinde teslim edilecek.

İzmir deprem konutları 30 Ekim'de teslim edilecek!

İzmir'de geçen sene meydana gelen deprem sonucunda yıkılan evler yerine inşa edilen deprem konutları 30 Ekim'de hak sahiplerine teslim edilecek. 

izmir yeni konutlar Haberi

izmir yeni konutlar

İzmir'de, 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6.6 şiddetindeki, 117 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan deprem sonrasında, Bayraklı'ya bağlı Mansuroğlu Mahallesi'nde hasarlı binaların yıkımları sürerken, yıkılanların yerinde ise yeni binalar yükseliyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; deprem sırasında zemin katı ile birinci katı çöken, yana yattıktan sonra vinçlerle desteklenerek ayakta tutulmak için çalışılan 10 katlı Yılmaz Erbek Apartmanı'nın arazisi üzerinde, TOKİ tarafından inşa edilen 6 katlı binanın kaba inşaatı bitti. 

Deprem öncesinde zemin ile beraber 10 katı bulunan 45 evli Yılmaz Erbek Apartmanı, zemin ile beraber 6 katlı ve 40 konutlu tasarlandı. Kalan 5 kat maliki ise, başka bir mevkide inşa edilecek olan apartmanlardan ev sahibi olacak.

Önceden 120 ile 130 metrekare arası büyüklüğe sahip olan konutlar, 70 ile 75 metrekare...