29 / 04 / 2024

İzmir Zeytindağa fabrika mı yapılacak

İzmir Zeytindağa fabrika mı yapılacak

İzmir’in Bergama İlçesi’ne bağlı Zeytindağ Mahallesi’nde çimento fabrikası ve bu tesise ham madde sağlamak için 11 adet taş ocağı açılmak isteniyor.

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aliağa İcra Dairesi, İzmir Aliağa Çoraklar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 9 milyon 465 bin 875 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

İzmir'de yeni açılacak model fabrika meclis gündeminde!

İzmir'de açılacağı duyurulan model fabrika meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki model fabrika projesinde son durum ne?

Sanayi sektöründeki istihdama yönelik eğitim çalışmaları ve İzmir'deki model fabrika projesinin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

Kemalpaşa'da 5 bin yeni konut inşa edilecek!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ile birlikte ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu. Uğurlu, bölgede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti.

İzmir Aliağa Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmir Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere 32 madde karara bağlandı.

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Aliağa Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

İzmir Aliağa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclisi yarın saat 18:00'da gerçekleşecek. Toplantıda, Aliağa İlçesi'nin imar planı karara bağlanacak.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

İzmir Zeytindağa fabrika mı yapılacak Haberi

İzmir Zeytindağa fabrika mı yapılacak

İzmir’in Bergama İlçesi’ne bağlı Zeytindağ Mahallesi’nde çimento fabrikası ve bu tesise ham madde sağlamak için 11 adet taş ocağı açılmak isteniyor.


İzmir Bergama’nın zeytin cenneti Zeytindağ  Mahallesi’ne 1 çimento fabrikası ile 11 ayrı taş ocağı kurmak isteyenler Çevre Bakanlığı’nın kapısını çaldı. Mahalleli ayağa kalktı…


İzmir’in Bergama İlçesi’ne bağlı Zeytindağ Mahallesi’nde çimento fabrikası ve bu tesise ham madde sağlamak için 11 adet taş ocağı açılmak isteniyor. Geçimini ağırlıklı olarak tarım ve turizmden sağlayan bölge halkı hem kaygılı hem de tepkili…   Yapılmak istenen fabrika ve taş ocakları 5 bin nüfuslu Zeytindağ ve köylerdeki yerleşim birimlerine çok yakın bir noktada. Burası, zeytin ağaçları ile dolu önemli bir tarım bölgesi. Zeytindağ’ın zeytinyağları uluslararası ödüllere ve üne de sahip… Bölgenin verimli topraklarında her dönem ve mevsim...