17 / 05 / 2024

izmirde 10 ek sefer

izmirde 10 ek sefer

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizminde savaş bölgesinden uzak duran gemilerin İzmir'e yöneldiğini dile getirdi. Demirtaş, yılın ilk yedi ayında İzmir'e 78 sefer düzenlendiğini belitti.

Emeklilere müjdeli haber! Ek zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren ek zam resmi gazetede yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye yükseldi. 

Emekliye ek zam teklifi bu hafta Meclis'e geliyor! En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacak!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekliye ek zam teklifi bu hafta TBMM Genel Kurulu'na geliyor. Verilen bilgilere göre İşçi ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 5 ek zam verilmesine ilişkin teklifin, bu hafta görüşülmesi ve yasalaşması bekleniyor.

Emeklilere ek zamda son dakika gelişmesi! Yeni emekli olanlara ek zam yapılacak mı?

En düşük emekli maaşını 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında yüzde 5 artış yapılacak. Peki yeni emekliler ek zamdan yararlanacak mı? 

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam ödeme tarihleri açıklandı...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verilmesinden sonra milyonlarca emekli, zam farkının ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Buna göre, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ 10 milletvekili odasını 15 milyona mal etti!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na yeni yapılan milletvekili odalarının maliyeti ortaya çıktı. TOKİ aracılığıyla 10 milletvekili için ek oda yapan TBMM'nin bu iş için 15 milyon lira harcadığı iddia edildi.

A101'den bomba indirim! Papia 8'li kağıt havlu 59 TL'ye, çiçek balı 52 TL'ye düştü! A101 online aktüel ürünler kataloğu

A101 indirmli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta 10 TL üzeri alışveriş yapanlar, Papia 8'li kağıt havluyu 59 TL'ye, çiçek balını 52 TL'ye alacak.

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Milyonlarca kişinin gözü kulağı emekli maaş zamlarına çevrildi. Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak. 

Emekliye 10 bin TL müjdesi! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Emekli maaşı kampanyalarında rekabet kızışıyor, son gelişme Akbank'tan geldi! Toplamda 7 bin liraya ek olarak ekstra 10 bin lira ödül kazanma fırsatı sunuluyor. Son başvuru tarihi ise 31 Ağustos olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Emekliler merakla bu haberi bekliyordu! Müjde sonunda geldi! Emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? 

Milyonlarca emekli emekli maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Emekli maaşlarına ek zam ne zaman yapılacak? Emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? sorularının yanıtları belli oldu. İşte ayrıntılar..

izmirde 10 ek sefer Haberi

izmirde 10 ek sefer

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizminde savaş bölgesinden uzak duran gemilerin İzmir'e yöneldiğini dile getirdi. Demirtaş, yılın ilk yedi ayında İzmir'e 78 sefer ile 190 bin 28 kruvaziyer yolcusunun geldiğini belirtirken Ortadoğu'da süren çatışmalar nedeniyle MSC ve Costa'nın İzmir'e 10 yeni sefer eklediğini kaydetti.


Posta...