23 / 07 / 2024

izmirde yeni toplu konut projeleri

izmirde yeni toplu konut projeleri

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, orta ve dar gelirlilere Çiğli, Menederes, Karabağlar, Narlıdere, Buca otoyol geçişi gibi yerlerde 'kira öder gibi konut sahibi olma müjdesi' verdi...

Toplu taşımada yeni sistem devreye alınıyor! Artık başkasının kartını kullanamayacaksınız!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte toplu taşımada başkasının kartını kullanan vatandaşlara yönelik yeni sistemin devreye alınacağını duyurdu.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Bir ilde daha toplu taşımaya zam geldi! İşte yeni fiyat tarifesi

Akaryakıt fiyatlarındaki zamlar toplu taşımaya yansımaya devam ediyor. Son olarak bir ilde daha toplu taşıma zamlandı. İşte detaylar ve yeni fiyat tarifesi...

65 yaş üzeri toplu ulaşımda yeni formül: 65 ila 75 yaşındakiler indirimli, 75 yaş üzeri ücretsiz!

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra 65 yaş üzeri toplu taşımanın ücretsiz kullanılması tartışmalara neden oldu. Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim itibariyle bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamasının ardından 65 yaş üzeri ulaşımda yeni formül ortaya atıldı.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Son dakika: İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam! İşte yeni tarife...

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldiği bildirildi. Peki, İzmir'de toplu taşıma ücretleri 2023 ne kadar oldu? İşte yeni tarife...

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Konya’ya yeni 1000 adet TOKİ konutu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Çok ciddi başvurular aldık. 20 kat talep geldi. Konya'da 1000 konut için yeni talep toplamaya başlayacağız” diyerek, Konya’da yapılacak yeni Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları müjdesini verdi…

Atakent Toplu Konutları’nda yeni imar değişikliği!

Küçükçekmece Atakent Toplu Konutları için yeni imar planı hazırlandı. Yeni planda TOKİ, toplu konut alanındaki başka parsellerde cami alanını arttırarak mahkemenin iptal gerekçesini ortadan kaldırdı.

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

izmirde yeni toplu konut projeleri Haberi

izmirde yeni toplu konut projeleri



Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, orta ve dar gelirlilere Çiğli, Menederes, Karabağlar, Narlıdere, Buca otoyol geçişi gibi yerlerde 'kira öder gibi konut sahibi olma müjdesi' verdi.


İzmir'i karış karış gezdiğini, halkın sorunlarını dinlediğini söyleyen Aslan, gittiği her ortamda, polisten öğretmene, emekliden işçiye hemen her dar ve orta gelir grubundaki vatandaşın uygun fiyatlı konut talebinde bulunduğunu belirterek, "Buna kayıtsız kalmayacağız. İzmir'de toplu konut üretilebilecek ilk etapta 7 bölgede fizibilite çalışması başlattık" dedi. 


Konut ihtiyacının toplumsal bir mesele olduğunu kaydeden Hüseyin Aslan, "Belediye Kanunu'nun 69. maddesi, belediyelere, 'konut ihtiyacını karşılamak üzere imarlı ve altyapılı arsa üretme' görevini veriyor. Biz sadece yılda 10 bin, 5 senede de 50 bin ucuz konut üretmekle kalmayacağız, sosyal tesisleri, altyapısı ve çevre düzenlemeleriyle yeni kentler yaratacağız" diye konuştu. 


İzmir'in...