28 / 04 / 2024

izmirdeki hastaneler

izmirdeki hastaneler

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, aynı başarıyı inşaat sektöründe de tekrarladı. Sağlık yatırımlarında Gözde Grubu butik hastanecilik konsepti geliştirdi.

Kamu binaları ve hastaneler sismik izolatör teknolojisiyle depreme karşı daha dirençli olacak! 

Gölcük'te yapılan yeni kamu binaları ve hastaneler, sismik izolatör teknolojisiyle daha dirençli hale getiriliyor.

İstanbul'da hangi hastanelerde deprem izolatörü var? Uzmanından açıklama geldi! İşte bu hastaneler depreme dayanıklı! 

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Memişoğlu İstanbul'da deprem izolatörü olan hastaneleri açıkladı. Peki hangi hastaneler depreme daha dayanıklı? 

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki tam teşekküllü hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da gazete ilanı ile çeşitli semtlerde bulunan tam teşekküllü hastanelerin satışa sunulduğu belirtilmişti. Peki bu hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da tam teşekküllü hastaneler satışa sunuldu!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa sunuldu. Satılık ilanı bir gazetede yayımlandı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde bu konuyu ele aldı...

İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki hastaneler satışa çıkarıldı!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa çıkarıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şehir hastaneleri projeleriyle ilgili 16 soru mecliste!

Şehir hastaneleri ve kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHPli Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Şehir hastaneleri dünyaya örnek oluyor!

Şehir hastaneler, yabancıların yoğun ilgisi altında. Rus sağlık bakanı ve beraberindeki heyet, hastaneleri incelemek üzere Türkiye’ye geliyor. Heyetin ilk durağı Ankara’daki Bilkent Şehir Hastanesi olacak. 

İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geliyor! 

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

Murat Kurum: 234 milyar liralık proje yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “234 milyar liralık iş yaptık. 17 yılda köprüler, hastaneler, millet bahçeleri, yollar, 234 milyar liralık iş yaptık. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

izmirdeki hastaneler Haberi

izmirdeki hastaneler

Türkiye’ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, aynı başarıyı inşaat sektöründe de tekrarladı. Anadolu’da ve Ege’de farklı konseptlerle, birbirinden farklı konut projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 'Benim yaşamım' anlamına gelen MyVia'nın kent merkezindeki yoğunluğa alternatif olduğunu ve doğayla bütünleştiğini söyledi.


Bugüne dek farklı beğeniler için konsept geliştirdiklerini ve sektörde takip edilen bir marka olduklarını söyleyen Kalı, “Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te Myvia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Country projeleriyle ile toplamda 160 milyon liralık yatırıma imza attık” dedi.


İnşaat ve sağlıkta yatırım planlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, Gözde Hastanesi'nin 4, Myvia’nın da 8 farklı bölgede proje geliştirdiğini söyledi. 


Sağlık yatırımlarına devam eden Gözde Grubu ile butik hastanecilik konsepti oluşturduklarını...