06 / 05 / 2024

izmirli depremzedeler kira desteği

izmirli depremzedeler kira desteği

İzmir depremi sonrası çadırlarda kalan depremzedelere destek olmak isteyen Hürriyet Emlak, Ahbap Derneği ve Bayraklı Belediyesi iş birliğiyle 20 ailenin tam 1 yıllık kira masrafını karşılayacak.

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Depremzedeler kira yardımı için nasıl başvuracak?

Depremden etkilenen 11 ilde vatandaşlara ödenen kira yardımı için izlenecek adımlar netleşti. Peki kimler deprem kira yardımına başvurabilir? Ne kadar kira yardımı ödenecek?

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Kira ve taşınma yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak 2023?

Deprem kira ve taşınma yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları depremzedeler tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Deprem kira yardımı şartları 2023! Depremzedelere kira desteği ne kadar olacak?

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki deprem 10 ilde büyük yıkımlar olurken, binlerce vatandaşımızı kaybettik. Depremzedeler pek çok yardım yapılıyor. Bunun içinde kira desteği de bulunmaktadır. İşte detaylar!

Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremde ölü ve yaralı sayısı artıyor. Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

TOKİ'den İzmirli depremzedeler için 2 yılda 2 bin 245 yeni konut!

İzmir'de meydana gelen depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 5 bin 61 konuttan 2 bin 245'i tamamlandı.

İzmirli depremzedeler yeni konutlarına kavuşuyor!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2022 tarihinde yaşanan depremde evleri yerle bir olan ya da ağır hasar alan vatandaşlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından rezerv alanda yapılan 312 konut ve 2 iş yerinin hak sahipleri, kura çekimiyle belirle

İzmirli depremzedelerden faizsiz kredi tepkisi! Depremzedeler 'Sorunlar çözülemedi' dedi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 117 vatandaşın yaşamını yitirmesine neden olan depremin ardından arsalarına konut inşa etmek amacıyla faizsiz kredi talebinde bulundu. Ancak bu talebe henüz bir karşılık verilmedi. Depremzedeler duruma tepki gösterdi.

İzmirli depremzedelerden kira yardımı isyanı!

İzmirli depremzedeler devlet tarafından her ay 1.150 TL şeklinde verilen kira yardımına isyan etti...

TOKİ’nin İzmirli depremzedeler için yaptığı konutların kusurlu olduğu iddia edildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında, TOKİ tarafından depremzedelere para karşılığı yapılan evlerin kusurlu çıktığı iddia edildi. 

İzmirli depremzedeler kredi müjdesi bekliyor!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için depremzedelere verilecek krediye yönelik müjde beklediğini dile getirdi. 

İzmirli depremzedeler destek istiyor!

30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında sorunlarının çözülmediğini dile getiren depremzedeler son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istiyor. 

izmirli depremzedeler kira desteği Haberi

izmirli depremzedeler kira desteği

İzmir depremi sonrası çadırlarda kalan depremzedelere destek olmak isteyen Hürriyet Emlak, Ahbap Derneği ve Bayraklı Belediyesi iş birliğiyle 20 ailenin tam 1 yıllık kira masrafını üstlenecek. Ekonomist'te yer alan habere göre, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, "Hepimiz aynı çatı altındayız ve bu çatı altında hep birlikte iyileşeceğiz" dedi. Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent ise, "Hürriyet Emlak tarafından getirilen proje inanıyorum ki daha da büyüyecek" diye konuştu.

Bayraklı depremzedeleri için kalıcı konutlar inşa...