05 / 05 / 2024

İzmirSelanik seferleri zirve toplantısında konuşuldu

İzmirSelanik seferleri zirve toplantısında konuşuldu

Ekrem Demirtaş, Türkiye'yi ziyaret eden Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinde İzmir ile Selanik arasına feribot seferleri konulması planının gündeme gelmesine ilişkin, "Selanik, Ege'nin Avrupa'ya çıkış kapısı ola

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun

Altında son durum merak ediliyor. Ons altın bugün 1864 dolardan işlem görürken Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun!

İslam Memiş gram altında zirve için tarih verdi!

Gram altın için yatırımcılara uyarı yapan Memiş, tarih ve 'zirve rakamı' vererek bir gelişmeyi de duyurdu.

Altının en dip ve en zirve yapacağı tarihler resmen gün yüzüne çıktı! İslam Memiş çok mühim diyerek peş peşe açıkladı!

Altında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın piri İslam Memiş altının en dip ve en zirve yapacağı tarihleri ''çok mühim'' diyerek peş peşe açıkladı. Altın alıp satacaklar, yatırımcılar hemen bakın...

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Yabancılara konut satışında tarihi zirve görüldü! Her 4 konuttan birini Ruslar aldı!

Yabancılara konut satışında resmen tarihi zirve görüldü. 2022 yılında yabancıya satış bir önceki yıla göre yüzde 15.2 arttı ve 67 bin 490’a çıktı. Aktarılan detaylara göre, yabancıya satılan her 4 konuttan birini Ruslar aldı.

Altın fiyatları aldı başını gidiyor! İşte uzmanların peş peşe yaptıkları zirve tahminleri...

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Peki 2023 yılı için beklenen zirve seviyeler hangileri?

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

''Gümüş kraldır'' diyen Altın Kahini İslam Memiş zirve rakamı açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edn yatırımcılar için Altın Kahini İslam Memiş'ten zirve rakam açıklaması geldi ve ''gümüş kraldır'' dedi.  Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu!

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

İzmirSelanik seferleri zirve toplantısında konuşuldu Haberi

İzmirSelanik seferleri zirve toplantısında konuşuldu

İTO Başkanı Demirtaş, Davutoğlu-Çipras zirvesinde İzmir-Selanik seferlerinin konuşulmasına sevindi

 Seferlerin başlamasıyla Avrupa'ya İtalya'nın Trieste limanı ile olan bağlantımız Selanik üzerinden olabilir" dedi. Ege'nin iki yakasındaki kentler arasına feribot seferleri yapılması fikrini daha önce kamuoyu ile paylaşan Demirtaş, konunun Davutoğlu-Çipras görüşmesinde gündeme gelmesinin kendilerini umutlandırdığını belirtti. Demirtaş, Kuzey Ege'nin dünyanın en güzel coğrafyalarından biri olduğunu, bu coğrafyada dikkati çeken kentler arasında İzmir ve Selanik'in başı çektiğini dile getirerek, "Bu iki şehir tarihte birlik beraberlik içindeydi. Teknolojinin, taşıma olanaklarının gelişmesi, havayolunun öncelikli bir ulaşım imkanı olarak tercih edilmesi ve iki şehir arasında deniz bağlantısının olmaması ilişkileri zayıflattı. İki kent arasında gemiyle hem araç hem tır hem de yolcu taşıyacak olan bir armatöre ihtiyaç var. Bugüne kadar çok girişimler oldu. Sayın Başbakan Davutoğlu'nun...