03 / 05 / 2024

izmit belediyesi gençlik merkezleri

izmit belediyesi gençlik merkezleri

Gültepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında sona geliniyor. Çalışmaları terinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Genç dostu belediyeyiz” dedi

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

İzmit'e 2 yeni gençlik merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği iki yeni gençlik merkezinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Gebze Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de hayata geçirdiği gençlik merkezini tamamlıyor.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

İzmit Belediyesi'nden 2 yeni gençlik merkezi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 2 gençlik merkezinin inşaatı tamamlandı.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

izmit belediyesi gençlik merkezleri Haberi

izmit belediyesi gençlik merkezleri


Gültepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında sona geliniyor. Çalışmaları terinde inceleyen Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Genç dostu belediyeyiz” dedi


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gençlere yönelik hayata geçirdiği sayısız projelere bir yenisini daha ekliyor. Başkan Doğan, Gültepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Koçal Sokak’ta 445 metrekarelik bir alanda yapılmakta olan Gültepe Gençlik Merkezi’nin yaz aylarına kadar tamamlanacağını söyleyen Başkan Doğan, “Bizim gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

 
EN ÖNEMLİ YATIRIM

Doğan, 3 katlı ve içerisinde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kafeterya ve kütüphane bulunacak olan binanın İzmit’te gençler için yapılacak en önemli yatırımlardan biri olduğunu da ifade ederek, “Gültepe’ye büyük önem veriyoruz. Buradaki okulumuzu, sağlık ocağımız yeniledik, 112’yi de buraya getirdik....