11 / 05 / 2024

izmit Dilovası

izmit Dilovası

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesine bağlı Tavşancıl bölgesinin atıksularını arıtmak için modüler atıksu arıtma tesisi inşa etti....

TOKİ, Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019!

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başladı.

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 kurası ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 ödemeler nasıl? İşte TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Dilovası’nda arsa satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 29 ilde toplam 161 arsasını satışa çıkardı. Kocaeli’nin de arasında olduğu gayrimenkul Dilovası'nda bulunuyor. 

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Atakule GYO Dilovası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dilovası 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı....

izmit Dilovası Haberi

izmit Dilovası



İlçenin tarihi ve sayfiye bölgesi olan Tavşancıl’ın mevcut altyapısı ekonomik ömrünü tamamlaması ve artan nüfus ile birlikte yetersiz kalıyordu. İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl 4 milyon 800 bin TL yatırım ile Tavşancıl’da yaklaşık 36 km uzunluğunda içmesuyu ile kanalizasyon hatları inşa etti. Tamamlanan çalışmalar ile cazibe merkezi olan Tavşancıl’da uzun yıllar altyapı problemi yaşamayacak.


Kurum, bölgenin atıksularının arıtılması için de Türkiye’ye örnek olarak projelendirerek köylerde uyguladığı modüler biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa etti. 10.000 kişi/gün kapasiteli olarak projelendirilen İSU TİP-1000 Biyolojik Atıksu Arıtıma Tesisi, Tavşancıl Jandarma Komutanlığı’nın altındaki vadide ve Pamuk deresi kenarında yapıldı. Betonarme inşaatı ile metal aksam montajlarının tamamlandığı arıtma tesisi ile birlikte Pamuk deresinin D-100 karayoluna kadar olan 130 metre uzunluğundaki kısmının da betonarme ıslahı gerçekleştirildi.


1 milyon...