27 / 04 / 2024

İzmit Durhasan hizmet binası yenileme çalışmaları

İzmit Durhasan hizmet binası yenileme çalışmaları

İzmit Belediyesi tarafından Durhasan’daki hizmet binası elden geçiriliyor. Belediyenin Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 3 katlı bina komple bakım ve onarımdan geçiriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

İzmit Belediyesi Çukurbağ Hizmet Binası'nın yenileme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin Çukurbağ Mahallesinde bulunan hizmet binasının yenilenmesiyle ilgili açılan ihaleye 4 firma katıldı. Zemin ile birlikte 3 katlı olan ve İZMEK kurslarının yer aldığı hizmet binasının yaklaşık maliyeti 85 bin 707 lira olarak belirlendi.

İzmit Durhasan hizmet binası yenileniyor!

İzmit Belediyesi tarafından Durhasan’daki hizmet binası elden geçiriliyor. Belediyenin Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 3 katlı bina komple bakım ve onarımdan geçiriliyor.

İzmit Belediyesi'nin Süleymaniye Köyü'ndeki hizmet binası açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.

Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi. İşte çalışmanın ayrıntıları...

İzmit Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 6 şeritle hizmet verecek!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı geçici yürüyüş bantları döşeniyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek.

İzmit Belediyesi hizmet alımı ihalesi yaptı!

İzmit Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki bakım-onarım işlerinin yürütülmesi için hizmet alımı ihalesi yaptı. 22 Ekim salı günü saat 10.00’da yapılacak ihale ile, bu işi üstlenecek müteahhit firma belirlenecek.

Kavanium Çarşı yıl sonunda hizmet vermeye başlayacak!

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesinde Kavanium ve İztop Evleri sitelerinin girişinde Kavanlar imzası ile inşa edilen Kavanium Çarşı 'nın, 2013 yılının sonunda hizmet vermeye başlaması planlanıyor...

İzmit Belediyesi'nden 1 milyon 700 bin TL'ye satılık arsa!

İzmit Belediye Başkanlığı'ndan İzmit Durhasan Mahallesi'nde 1 milyon 700 bin TL muhammen bedelle ticaret alanı arsa ihale ediliyor...

Kızılay, Adıyaman'da bina yıktırıp hizmet binası yaptıracak!

Türk Kızılayı, Adıyaman Yenipınar mahallesindeki binanın yıkılarak yerine şube hizmet ve rant tesisi inşaatı yapımı işini ihaleye çıkardı. İhale, 14 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:30'da yapılacak

TOKİ, BTK'ya modern hizmet binası inşa edecek!

TOKİ, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) uzay üssü gibi modern bir hizmet binası inşa edecek

İzmit Durhasan hizmet binası yenileme çalışmaları Haberi

İzmit Durhasan hizmet binası yenileme çalışmaları

İzmit Belediyesi tarafından Durhasan’daki hizmet binası elden geçiriliyor.


Belediyenin Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 3 katlı bina komple bakım ve onarımdan geçiriliyor. Yetkililer, çalışma çerçevesinde binanın iç ve dış duvarların sıva tadilatının yapıldığını, çatının komple elden geçirildiğini, kapı ve pencerelerin yenilendiğini söylediler. Çok amaçlı salonun daha kullanışlı hale getirildiği çalışmalarda ayrıca aydınlatma, ısıtma ve su sistemlerinin yenilendi, binanın kullanılmayan alanlarının duvarları yıkılarak alçı sıva yapılacağı, döşemelerin değiştirileceği ve tuvaletlerin de tamir edileceğini belirttiler. Çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanacağı ve binanın İZMEK kursları ve sağlık hizmetleri için kullanılacağı...