06 / 05 / 2024

izmit imar

izmit imar

İç Kale ve Çevresi Kentsel 111. Derece Arkeolojik Sil Alanı ile 11. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı İlave ve Revizyon çalışmalarının tamamlandı.

İzmit Belediyesi'nde sit değişikliği yapıldı!

İzmit Belediyesi'nde sit değişikliği yapıldı. Orhan, Hacıhasan, Veliahmet, Akçakoca, Kozluk ve Kemalpaşa Mahallelerinin bir bölümünü kapsayacak. 17 Kasım Pazartesi günü Belsa 9. katta vatandaşların da katılabileceği bir toplantı yapılacak.

İzmit imar planlarına itiraz cuma günü sona eriyor!

İzmit Belediyesi tarafından eski Saraybahçe, Bekirpaşa, Alikahya, Kuruçeşme, Kullar ve Yuvacık belediyelerinin bir kısmını kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, revizyonu itirazı cuma günü sona eriyor.

İzmit'te kişiye özel imar planı değişikliğine izin yok!

Merakla beklenen İzmit Belediye Meclis Toplantısında imar planları masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal imar planı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

İzmit'te imar barışı ile 85 bin TL'lik ceza kaldırıldı!

İzmit Belediye Encümeni Cem Güler başkanlığında toplandı. 27 gündem maddesini karara bağlanırken imar barışından faydalanan 12 kişinin toplam 85 bin 220 TL’lik para cezası kaldırıldı...

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

İzmit Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İzmit Belediye Meclisi dün gerçekleşti, toplantıda imar ağırlıklı konular konuşuldu.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatılacak!

İzmit Belediyesi son günlerin gündem konusu olan imar barışıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için toplantılar gerçekleştiriyor.

İzmit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmit Belediyesi Mayıs dönemi meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

İzmit MİA'nın imar planı askıda!

İzmit'te yapılması planlanan MİA Merkezi İş Alanı'nın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, vatandaşların bilgisine sunuldu.

İzmit Alikahya’da imar uygulaması yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya’da imar uygulama çalışması (şuyulandırma) yapılacak. Yaklaşık 50 Hektarlık alanı kapsayan imar uygulaması ile ilgili olarak yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

İzmit'te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yapılaşmanın çokça yaşandığı Gündoğdu bölgesinde yeni imar yol açma çalışması yapıyor. Yetkililer, önümüzdeki dönemlerde yeni yolların asfalt ya da parke ile kaplanacağını söyledi.

izmit imar Haberi

izmit imar

İZMİT'te Hacıhasan, Veliahmet, Akçakoca. Kozluk ve Kemalpaşa Mahallelerinin bir bölümünü kapsayan İç Kale ve Çevresi Kentsel 111. Derece Arkeolojik Sil Alanı ile 11. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı İlave ve Revizyon çalışmalarının tamamlandı. 

Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölge sakinlerine planlar hakkında bilgi verildi. İzmit Belediyesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ednan Pala, İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak, Belediyenin teknik personeliyle bölge sakinleri ve muhtarlar katıldı. 


Demokrat...