30 / 04 / 2024

izmit köy yolları

izmit köy yolları

İzmit Belediyesi’nde mahalle ve köylerde beton yol yapımı ihalesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapılan ve yaklaşık maliyeti 341 bin 704 lira olan ihaleye 6 firma katıldı.

İzmit'teki köy yolları onarılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından köy yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Gedikli, Mancarcı ve Zeytinburnu köylerinde bozuk yollar yaklaşık 900 ton asfalt kullanılarak düzeltildi.

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

İzmit Kadıköy'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yer alan harabe yapı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

İzmit Köy Müzesi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Mahallesi'nde hayata geçirdiği Köy Müzesi'nin inşaatını tamamlıyor.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi 26 Haziran'da!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’dan fazla konak inşa eden İzmit Belediyesi, Gedikli Köy Konağı'nın ihalesini 26 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

İzmit Sepetçi Köyü'ne konak ve köy müzesi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sepetçi Köyü’nde hayata geçirilen konak ve köy müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

izmit köy yolları Haberi

izmit köy yolları


İzmit Belediyesi’nde mahalle ve köylerde beton yol yapımı ihalesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapılan ve yaklaşık maliyeti 341 bin 704 lira olan ihaleye 6 firma katıldı. İzmit Belediyesi sınırları içerisindeki mahalle ve köylerde muhtelif ebatlarda beton yol, beton kaldırım, saha betonu ve renkli beton yapım ihalesine katılan Mevlüt Duman-İsmail Sevgili iş ortaklığı 343 bin 667 lira, Gökhan Eldoğan 357 bin 271 lira, Gersut İnşaat 309 bin 890 lira, Adabay İnşaat 249 bin 426 lira, MHD Girişim 274 bin 376 lira ve Borda İnşaat da 343 bin 889 lira teklif verdi. Yapım süresi 180 gün olan ihaleyi kazanan firmanın önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.




İzmit...