06 / 05 / 2024

izmit pişmaniyeciler kentsel dönüşüm

izmit pişmaniyeciler kentsel dönüşüm

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade ederek, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.

İzmit'in merkezi kentsel dönüşümle yenilecek!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 1 yılı değerlendirdiği basın toplantısında ilçe merkezinde kentsel dönüşüm uygulanacağını açıkladı. Doğan, planladıkları kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen aşamaları anlattı.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İzmit şehir merkezinde acil kentsel dönüşüme ihtiyaç var! Binalar resmen yamuluyor!

Kocaeli genelinde 1999 depreminden önce inşa edilen binaların yorgunluğu ve zemin sıvılaşmasının en fazla örneklerinin görüldüğü İzmit şehir merkezinde kentsel dönüşüm ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Yamulan binalar dönüşüm ihtiyacının aciliyetini gözler önüne serdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Kentsel Dönüşüm itirafı: 'Pişman oldum, bu şartlarda dönüşüm olmaz!'

Depreme dirençli kentlerin inşa edilmesi için sürekli yasa çıkarılması konusunda ısrarcı olan Prof. Dr. Naci Görür, pişmanlığını dile getirdi. Kentsel Dönüşüm Yasası için “Keşke söylemeseydik" sözleriyle pişman olduğunu belirtti.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

İzmit Cedit kentsel dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu!

Türkiye’deki en önemli kentsel dönüşümlerden biri olan İzmit'teki Cedit Mahallesi projesinde, ekipler sahaya indi ve ilk kazma vuruldu.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için ödemeler başlıyor!

İzmit'in Cedit mahallesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için 1479 hak sahibine uzlaşma ödemeleri yapılmaya başlandı. 

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İzmit Cedit'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilk imzalar atılmaya başladı. Kentsel dönüşüm ile 1105 konut inşa edilecek.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

İzmit'teki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili 7 soru mecliste!

İzmit'te yaşanan kentsel dönüşüm süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

İzmit Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebi!

İzmit Belediyesi mecliste yarın düzenlenecek olan toplantıda Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebini görüşecek.

TOKİ ve İzmit Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapmak üzere TOKİ ile İzmit Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Belediye Meclisi'nde Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi konuşuldu!

İzmit Belediyesi’nde yılın son meclis toplantısında Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı.

izmit pişmaniyeciler kentsel dönüşüm Haberi

izmit pişmaniyeciler kentsel dönüşüm

"Hesap veriyoruz" isimli programla 1 yılını değerlendiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Yeni bir izmit" yarattıklarını ifade ederek, yeni projelerinden de bahsetti. Kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade eden Doğan, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.


İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, seçilmesinden bu yana geçen bir yıllık sürede yaptıklarını anlatmak için "Hesap veriyoruz" başlıklı bir basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Parkı içindeki Cumhuriyet Kafe'de ilk olarak kahvaltı veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, belediye başkanı olarak izlediği vizyonu ve hayata geçirdiklerini anlatan uzun bir konuşma yaptı. Doğan'ın toplantısına, yerel televizyon ve gazetecilerin temsilcileri tam kadro katıldı. 


ALLAH VE HALK 


Çalışmalarındaki en büyük destekçinin önce Allah, sonra da halk olduğun savunan Nevzat Doğan, görevde olduğu toplam 6 yıl...