05 / 05 / 2024

izmit Tepeköy Aile Sağlığı Merkezi

izmit Tepeköy Aile Sağlığı Merkezi

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmit Belediyesi Tepeköy Mahallesi’nde yer alan aile sağlığı merkezini yeni yüzüne kavuşturdu.

Aile Bakanlığı 2024 yılı sosyal yardım programını açıkladı! İşte kalem kalem o destek ödemeleri!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merakla beklenen 2024 yılı yardım programını da açıkladı. İşte kalem kalem o destek ödemeleri...

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

Aile Fonu ile 6 yılda toplam 440 bin TL faize son! Yasa bu hafta TBMM’de!

Aile ve Gençlik Fonu'yla gençlere evlilik desteği doğrultusunda 2 sene geri ödemesiz, 4 yılda geri ödeme kaydıyla 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. Mevcut faiz oranları üzerinden bakıldığında, kredi kullananlar, yıllık 57 bin, 6 senede ise 440 bin TL faizden kurtulacak.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Aile Bakanlığı ödeme takvimi değişti. Flaş gelişme. Büyük zam geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen paralarla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Elde edilen bilgiye göre ödeme takvimi değişti. Ancak vatandaşların alacağı paralar ciddi oranda zamlar yapıldı.

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Sosyal destek ödemesine yüzde 17,55 zam geldi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yapılan  Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yüzde 17,55 zamlandığını duyurdu. 

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı’ndan ailelere çok ama çok büyük müjde. Gidip 3700 TL'nizi alın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ödemeleri tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından ailelere yönelik çok önemli bir müjde daha verildi. 3700 TL destek ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan geri ödemesiz para müjdesi. Rakam çok büyük

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vatandaşlara yönelik yeni desteklerini açıklamaya devam ediyor. Bakanlığın son açıkladığı destek miktarı da vatandaşları bir hayli sevindirdi. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'nın haziran ayı en büyük müjdesi açıklandı!

Türkiye'de enflasyonun yükselmesinin ardından fiyatları en çok artan kalem kira oldu. Vatandaşlar yüksek kiralardan şikayet ederken Aile Bakanlığı'ndan konuya ilişkin çok önemli bir müjde geldi.

Aile Destek Programı bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşı veriliyor! 2023 yılı vatandaşlık maaşlarını sakın kaçırmayın

Aile Destek Programı bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşı veriliyor... 2023 yılı vatandaşlık maaşlarını sakın kaçırmayın... İşte vatandaşlık maaşı detayları...

izmit Tepeköy Aile Sağlığı Merkezi Haberi

izmit Tepeköy Aile Sağlığı Merkezi


İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlığı Merkezi’ndeki bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılan iki katlı binada baştan sona ısı yalıtımı yapıldı, eskiden muhtarlık odası olarak kullanılan yer yeniden düzenlenerek doktor odasına dönüştürüldü, tuvaletler ve lavabolar baştan sona yenilendi, merkezin zemini de yeniden kaplanarak daha kullanışlı hale getirildi. Yetkililer yaptıkları açıklamada tadilat çalışmasının tamamlandığını belirtti.



İzmit...