06 / 05 / 2024

İzmite yeni Adalet Sarayı yapılacak mı

İzmite yeni Adalet Sarayı yapılacak mı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Deprem bölgesinde yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreç hızlanıyor! İşte yeni düzenleme...

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde, yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreçlerin hızlandırılacağına ve bu konuda genel usulden farklı geçici bir usulün uygulanacağına dikkat çekti. İşte yeni düzenlemeler...

Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika açıklaması: 6 Şubat depremleriyle ilgili davalarda yeni bir usul uygulanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerle ilgili hak sahipliğine ilişkin işlemler hariç olmak üzere hasar tespit raporlarına dayalı olarak tesis edilen idari işlemlere karşı açılan iptal davalarında yeni bir usul uygulanacağını dile getirdi.

Kentsel dönüşümde yeni reform paket: Özel mahkemeler kuruluyor! Dönüşümdeki anlaşmazlıklar çözülecek!

Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan ekiplerin sahadan topladıkları verilerden çıkacak sonuçlara göre, ihtisas mahkemelerine yönelik yeni ihtiyaç alanları belirlenecek. Bu kapsamda, özel gayrimenkul mahkemelerinin kurulması bekleniyor.

Adalet Bakanı Tunç  duyurdu! Hacizli malların satışında yeni dönem başlıyor! 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yedieminlerde bulunan ve icra hukuku kapsamında, artık hukuken muhafazasına gerek kalmayan mahcuz malların tasfiyesini taraf menfaatini ve kamu yararını gözeterek çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Adalet Bakanlığı 2828 sayılı kanun kapsamında 155 personel alımı: Başvuru şartları ve son başvuru tarihi nedir?

Adalet Bakanlığı, 2828 Sayılı Kanun çerçevesinde 155 yeni personel alımı yapacak. Bu alımlar, Bakanlık bünyesinde farklı alanlarda görev yapacak memur ve hizmetli pozisyonları için gerçekleştirilecek.

EYT’lilerin yeni talebi belli oldu! Madde madde sıralandı! İntibak yasası, emekli maaşı, sosyal adalet...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Arzu Lastikçi, EYT’lilerin yeni taleplerini sıraladı. Lastikçi, 2000 yılı öncesi emekli olan kişiler için uygulanan "İntibak Yasası"nın 2000 yılı sonrası emekli olan kişiler için de çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Ev sahipleri dikkat: Fahiş kira isteyenlere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis geliyor! 

Kira Kanunu düzenlemesi, Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un önündeki en acil kanun taslaklarından biri olarak dikkat çekiyor. Düzenleme ile konutunu fahiş fiyata kiraya veren konut sahipleri 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanacak. İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı o bölüme tam 626 personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Adalet Bakanlığı’na bağlı kurumlardan yeni personel alım ilanları gelmeye devam ediyor. Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere yeni personel alım ilanı yayımlandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Adalet Bakanlığı resmen açıkladı! Yeni personel alımı sayısı 22 bin 120 oldu! Başvurular ne zaman?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, personel alımı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve sayının yükseltildiğini açıkladı. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? 

Adalet Bakanlığı personel alımı yapıyor! İşte şartlar

Adalet Bakanlığı personel alımı ilanları pek çok kişi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni yayımlanan ilanla; zabıt kâtibi, mübaşir, infaz koruma memuru ve farklı kadrolara çok sayıda alım yapılacak. İşte tüm detaylar...

İzmite yeni Adalet Sarayı yapılacak mı Haberi

İzmite yeni Adalet Sarayı yapılacak mı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi. 


Belediye başkanları, Adalet Bakanı Bozdağ'ın Kocaeli Adalet Sarayı'na destek olmasını alkışlayarak teşekkür etti. (Çiğdem Armağan) Gölcük ve Gebze Adalet Saraylarını açmak için ilimize gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kocaeli Adalet Sarayı'na destek olma sözü verdi. 


Bozdağ, "Ama başlamak bitirmek demektir. Bunu siz bugün başlamış sayın. Kocaeli'mize de şimdiden hayırlı olmasını diliyorum " dedi. 


PARTİYİ ZİYARET ETTİ 

Gölcük Adalet Sarayı ve Gebze Adalet Sarayı'nı açmak için ilimize gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açılış öncesinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katııcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkam...