08 / 05 / 2024

izotüp nedir

izotüp nedir

Konya'da faaliyet gösteren İzobir tarafından "İzotüp" markasıyla üretimi yapılan "sprey poliüretan izolasyon kiti" Türkiye'nin en büyük yapı fuarında tanıtılıyor. Ürün, Türkiye'de bir ilk olma özelliği de taşıyor.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi? Bu durumda kiracının hakları nedir?

Ev sahiplerinin kiracıları çıkarmak için başvurdukları yöntemlerden bir tanesi de “Kendim oturacağım” demek. Peki ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi?

Tüp fiyatlarında zam kapıda! Tüp fiyatlarında son durum nedir?

Tüp fiyatlarında son durum nedir? 6 Aralık 2023 tüp fiyatlarında liste güncellendiği kaydedildi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel tüp fiyatları ve haberin detayları...

Teknik altyapı nedir? Teknik altyapının önemi nedir?

İnşaat sektöründe sıklıkla kullanılan bir terim olan teknik altyapı birçok işlemi kapsayan sürecin bütünselliğini ifade ediyor. Teknik altyapı, sadece inşaat sektörü ile ilişkili olmayıp çeşitli sektörlerin gereksinimlerini karşılar. Peki teknik altyapı nedir ve neden önemlidir?

Fantom Provac P 5000 Dikey Elektrikli Süpürge en uygun nereden alınır? 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Pratik kullanımıyla temizliği kolaylaştıran, aparatlarıya detaylı temizlik sağlayan, çekim gücü yüksek Fantom Provac Dikey Elektrikli Süpürge, cyclone teknolojisi ile tüm tozları toplar. Peki, Cyclone teknolojisi nedir? Fantom Provac kaç TL? İşte detaylar...

Arnica Tesla Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Plus Toz Torbasız Elektrikli Süpürge sahip olduğu yüksek emiş gücü sayesinde bir çok farklı alanda etkin temizlik performansı sunar.Peki perde temizleme fonksiyonu nedir? Elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Mila toz torbasız elektrikli süpürge,toz temizliği için geliştirilen başlığı ve geniş toz haznesi sayesinde gelişmiş 750 watt çekim gücüyle kusursuz temizleme performansı ortaya koyuyor. Peki cihazın diğer özellikleri nedir ve en uygun fiyata nerden alınır? 

12 kiloluk tüp fiyatı nedir? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar, 12 kg büyük tüp ne kadar? soruları tüp kullanan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Beko robot süpürgede 800 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko’nun teknoloji harikası robot süpürgesinde Ekim ayına özel 800 TL indirim fırsatı var. Peki, Beko robot süpürge fiyatları nedir? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Ev alıp satanlar dikkat! Tapuda bunu yapan yandı! Tapu bedelini düşük göstermenin cezası nedir?

Gayrimenkul alım ve satım işlemlerinde tapuda beyan edilen tutarın yüzde 4’ü oranında tapu harcı ödenmesi gerekiyor. Bu bedeli daha düşük ödemek isteyenler satış bedelini düşük gösteriyorlar. Ancak bu yöntemin tabiki bir cezası var. Peki, tapu bedelini düşük göstermenin cezası nedir?

Kaşıkçı Elması Türkiye'nin hangi müzesinde sergileniyor! Çalındı iddiası nereden çıkarıldı çöp kutusunda mı bulundu?

Kaşıkçı elması'nın çalındığı haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Milyonlarca insan filmlere bile konu olan Kaşıkçı elmasıyla ilgili bilgileri merak ediyor. Kaşıkçı elması nedir, çalındı iddiası nereden çıkarıldı, çöp kutusunda mı bulundu? İşte detaylar...

Ev alıp satacaklar dikkat!

Gayrimenkul alıp satarken ödememiz gereken bazı bedeller oluyor. Bunlardan birisi de tapu harcı. Peki tapu harcı nedir?

izotüp nedir Haberi

izotüp nedir

Gelişen teknoloji yalıtım sektörünü de önemli derecede etkiliyor. Sektör her geçen gün kendini yeniliyor. Konya'da faaliyet gösteren îzobir firması da sektördeki yeniliklerle dikkat çekiyor. Firma tarafından "İzotüp" markasıyla üretimi yapılan "sprey poliüretan izolasyon kiti" Türkiye'nin en büyük yapı fuarında tanıtılıyor.


İstanbul Yapı Fuan'nda inşaat sektörünün temsilcilerine "İzotüp" anlatılıyor. Ürün, Türkiye'de bir ilk olma özelliği de taşıyor. 


Firma yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şunları kaydetti: "Günümüzde ayn variller içinde muhafaza edilen kimyasal malzemelerin (poliol ve izosiyanat) büyük ebatlı sprey poliüretan makinelerinde yüksek basınç ile karıştırılması sonucu oluşan sprey poliüretan köpük malzeme, yaklaşık 80 metrelik hortumlara bağlı profesyonel tabancalarla izolasyon yapılmak istenen yere sıkılabilmekte ve bu sayede yalıtım amaçlı bir çok yerde kullanılabilmektedir. Fakat poliüretanın oluşturulması ve istenilen yere sıkılması için gerekli olan...