01 / 05 / 2024

İztuzu Kumsalına hastane mi yapılacak

İztuzu Kumsalına hastane mi yapılacak

Muğla İztuzu Koruma Platformu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) iş birliğinde, İztuzu Kumsalı'nda yapılması planlanan hastaneye karşı imza kampanyası başlattı.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

2021'de 347 hastane inşa edilecek!

Türkiye 2020 yılında sağlıkta yaptığı hamleler ile koronavirüste başarılı bir sınav verdi. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, 2021 yılında hastane inşaatlarına devam edecek.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

İGA’dan hastane yatırımcısına davet!

Üçüncü pistini geçtiğimiz hafta hizmete açan İGA, sağlık turizmi için çalışmalara başladı. İGA CEO’su Samsunlu, havalimanının hemen yakınında 400 bin metrekare alan üzerine hastane, poliklinik ve sağlık acentalığı yapabilecek projelere altyapı fırsatı sunduklarını açıkladı.

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdağı, havalimanına hastane yapılmasının, uçuşları engelleyeceğini belirtti...

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane hava trafiğini etkileyecek mi?

Emekli Hava Pilot Tümgeneral İrfan Sarp, "İstanbul Atatürk Havalimanı yok edilmemelidir" dedi. Sarp, Atatürk Havalimanı pistleri üzerine hastane yaptırılmasını yanlış bulduğunu belirtti...

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane 3. pisti de riske mi attı?

Atatürk Havalimanı'nda, değeri ikişer milyar TL olan iki pistin kırılıp yerine hastane yapılması sonucunda, 3. pistinde riske girdiği, havacılığa uygunluğunu kaybedeceği iddia edildi...

İztuzu Kumsalına hastane mi yapılacak Haberi

İztuzu Kumsalına hastane mi yapılacak


İztuzu Koruma Platformu üyeleri, caretta caretta görünümlü hastanenin İztuzu sahiline yapılmaması için imza kampanyası başlattı Muğla İztuzu Koruma Platformu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) iş birliğinde, İztuzu Kumsalı'nda yapılması planlanan hastaneye karşı imza kampanyası başlattı. Platform Sözcüsü Avukat Berna Babaoğlu Ulutaş, Dalyan beldesi Cumhuriyet Meydanındaki imza kampanyasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Dalyan'da yaşayanların caretta caretta hastanesinin sahile yapılmasını istemediklerini kaydetti. 


Ulutaş, caretta carettaların tedavi edilmesi, araştırılması ve izlenmesi fikrini desteklediklerini fakat dev bir kaplumbağa görünümlü hastanenin sahilde yer almaşım istemediklerini bildirdi. Ulutaş, plajın doğal ve arkeolojik sit alanında bulunduğunu, izin verilen bin 100 metrekare inşaat alanının ise çok büyük olduğunu savundu. Hastane için izin verilen yüksekliğin 8,5 metre olduğuna değinen Ulutaş, "Bu da...