26 / 06 / 2024

jacadi bebek odaları

jacadi bebek odaları

Fransa'nın en köklü çocuk markalarından i biri olan Jacadi, giysi koleksiyonuyla sunduğu zarif dünyasını, aynı incelikli yaratıcılığıyla sürdürdüğü dekoratif detaylarla da zenginleştiriyor

AVM'lerin mimarisinde hangi alanlar zorunlu bırakılacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ''AVM'lerin mimarisinin içerisinde zorunlu olarak bırakılacak alanları tespit ettik. Örneğin 5 bin metrekarenin üzerinde belli bir büyüklükteki alışveriş merkezine bebek odaları tahsis etmelerini istedik." dedi.

Çilek Mobilya kimyasal tehditi bile test ediyor!

GS Kalite Sertifikası (Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi) bulunan Çilek, ileri güvenlik testlerinden geçmiş en sağlıklı ve en güvenilir bebek odalarını dünyanın dört bir yanında tüketicileriyle buluşturuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi terminallerde bebek bakım odaları düzenleyecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, görev ve sorumluluk alanı içerisindeki otobüs terminallerindeki bebek emzirme ve bakım odaları düzenleme çalışmalarını başlattı. Odaların hepsinin yaklaşık 15 gün içinde bitirilmesi bekleniyor.

1937 yılında Bebek Caddesi'nde 8 odalı ev 7.100 liraya satılıkmış!

1937 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Galata'da üç odalı kargir bir otel 3 bin liraya, Bebek Caddesi'nde üç katlı sekiz odalı ev 7 bin 100 liraya satılacakmış.

1936 yılında Bebek tramvay hattı Rumelihisarı'na kadar uzatılacakmış!

1936 yılında Bebek tramvay hattı Boğaziçi'nin yukarı kısmı yani Rumelihisarı'na kadar uzatılacakmış. Bebek'ten Rumelihisarı'na uzanan caddeye yapılacak olan tramvay hattında istimlak işi çok olmayacağından masrafı da az olacağını tahmin etmişler.

Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde hasta odaları yenilenecek!

Doktor Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde başhekimlik polikliniği ve hasta odaları tadilat işi 6 ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.. Tadilat işi 90 günde tamamlanacak.

Belediye, 1935 yılında Bebek'e otel yapma kararı almış!

18 Haziran 1935 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde belediye Bebek'e bir otel 1936 bütçesiyle bir otel yapacakmış. 1935 yılında Bebek semti yapılan evler ve bahçelerle değer kazanan bir semt olmuş.

Ali Ağaoğlu, Bebek Lucca’daydı!

Ali Ağaoğlu, önceki gün 1 milyon liralık Rolls Royce Ghost model aracıyla Bebek Lucca’daydı. Valelere 100 lira veren ünlü işadamı, daha sonra iki kadınla buluştu.

Ali Ağaoğlu yeni sevgilisi ile Bebek turu attı!

Ali ağaoğLu, önceki gün yeni sevgilisiyle Bebek’teydi. Çift, önce yemek yedi sonra da kahve keyfi yaptı.Ağaoğlu sevgilisini 2.4 milyon liralık Rolls-Royce Phantom otomobiliyle İstanbul turuna çıkardı.

1930 yılında Bebek ve ilk balıkçı vapurumuz!

Cumhuriyet Gazetesi 1930 yılında Bebek sahilinde bulunan vapurun fotoğrafını koyarak balıkçılığımızın fenni bir şekilde gelişmeye başladığını belirtmiş. Gazetede yer alan fotoğrafta 1930 yılının Bebek fotoğrafını görmemiz mümkün..

E-bebek Diyarbakır'da ilk mağazasını açtı!

E-bebek, Diyarbakır'da ilk mağazasını "dün açtı. Ceylan Karavil Park AVM'de açılan ebebek, 24 Haziran'a kadar Diyarbakırlılara özel kampanyalar sunuyor. Diyarbakır'da ilk mağazasını Ceylan Karavil Park AVM'de açtı

Hasan Bebek kimdir?

Rize Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek kimdir? Hasan Bebek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Bebek, ne zamandan beri Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

TMMOB'a bağlı odaları denetleyecek Bakanlıklar belli oldu!

Bakanlar Kurulu'nun Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı bazı odaların idari ve mali denetiminin yapılması hakkındaki kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki TMMOB'da hangi odayı hangi Bakanlık denetleyecek?

jacadi bebek odaları Haberi

jacadi bebek odaları

Fransa'nın en köklü çocuk markalarından i biri olan Jacadi, giysi koleksiyonuyla sunduğu zarif dünyasını, aynı incelikli yaratıcılığıyla sürdürdüğü dekoratif detaylarla da zenginleştiriyor. Jacadi'nin ahşap ve doğal malzemelerin ön planda olduğu fonksiyonel mobilyalarında abartısız ve stil sahibi bir doku var. Bu tarz naif ve sakin tasarımlar beni duygulandırıyor. Bebekler için olan ürünlerin bence tümünün onlar gibi saf ve duru olması gerekiyor. Bebeklerin gözlerini yormayan beyaz, gri, krem ve huş rengi ahşap seçenekleri ile tasarlanan Jacadi'nin mobilyalarında çocuk sağlığına uygun malzemelerle doğal ve kokmayan boya kullanılıyor.

Pınar Reyhan Özyiğit/Habertürk

...