17 / 05 / 2024

James Franco california

James Franco california

Ünlü oyuncu James Franco, California'nın Silver Lake bölgesindeki evini satışa çıkardı. Oyuncu, 775 bin dolara aldığı ev için 949 bin dolara istiyor.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Mukesh Ambani, James Bond filmlerindeki evi 79 milyon dolara satın aldı!

Dünya çapında ün yapan James Bond’un iki filminde yer alan ve 79 milyon dolar bedelle yakın bir zaman önce Hintli milyarder Mukesh Ambani tarafından alınan konut, özellikleriyle göz kamaştırıyor. 

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

Basketbol sahalarının yıldızları arasında yer alan LeBron James, Hollywood'un "altın çağında" ardı ardına efsanelerin yaşadığı evi aldı.

James Franco california Haberi

James Franco california

Ünlü oyuncu James Franco, California'nın Silver Lake bölgesindeki evini satışa çıkardı.  Oyuncu, 775 bin dolara aldığı ev için 949 bin dolara istiyor.


Franco'nun 5 yıl yaşadığı evin iki yatak odası ve üç tane de banyosu yer alıyor. 1923 yılında inşa edilen ev İspanyol tarzında tasarlanmış. 


Evin en önemli özelliği odalarının kolayca farklı amaçlar için kullanılabilecek şekilde değiştirilmeye uygun olması. Söz gelimi, evin yatak odalarından biri bazı değişikliklerle bir yaşam alanına dönüştürülebiliyor.