02 / 05 / 2024

jamie oliver

jamie oliver

Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver, Zorlu Center İstanbul’ da açılan restoranında umduğunu bulamadı. Jamie Oliver’ın restoran markası Jamie’s Italian için mahkemeden iflas erteleme istendi.

ThyssenKrupp Encasa, 2014'ün Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın önde gelen koltuk tipi merdiven asansörü, tekerlekli sandalyelere uygun platform tipi merdiven asansörü üreticilerinden olan Thyssenkrupp Encasa, Elevator World Dergisi tarafında 2014 Yılının Projesi ödülüne layık görüldü.

Jamie's Italian, Zorlu Center'da açılıyor!

Jamie Oliver, Türkiye'deki ilk restoranı Jamie's Italian'ı Zorlu Center İstanbul'da açacak...

Oliver Kompozit Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliver Kompozit Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Candost Hüseyin Yıldırım tarafından kuruldu.

JPMorgan CEO'sundan korkunç açıklama! Çöküş için tarih verdi

Amerika Birleşik Devleti'nde ekonomik durgunluğun başlayacağını savunan JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, "Avrupa zaten durgunluk içinde ve muhtemelen ABD altı ila dokuz ay arasında bir tür durgunluğa girecek" ifadelerini kullandı.

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon altını olanlara çok kritik uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ekonomik görünümle ilgili konuştu ve yatırımcılara kasırga uyarısında bulundu.

JP Morgan'dan Bitcoin eleştirisi!

Kripto para borsasının en büyük birimi olan Bitcoin hızla yükselmeye devam ederken dünyanın en büyük bankası JP Morgan'ın CEO'su Jamie Dimon Bitcoin'in değersiz olduğunu yorumladı. 

Bitcoin 5 yılda 10 kat değerlenebilir!

Bitcoin ve kripto paralarla ilgili olumsuz görüşleriyle dikkat çeken JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, Bitcoin fiyatının gelecek 5 senede 10 katına çıkabileceğini fakat kendisinin yine de alım gerçekleştirmeyeceğini dile getirdi. 

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon'dan kripto para uyarısı!

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurguladı.

eBay, kripto paraları ödeme aracı yapacak mı?

Kripto para furyası özellikle son senelerde çok sayıda kişinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. eBay'in İcra Kurulu Başkanı Jamie Iannone, konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Yunanistan, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının sonlandırılmasını istedi!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Başkanı Oliver Varhelyi'ye yazdığı mektupta Türkiye ile olan Gümrük Birliği anlaşmasını sonlandırmanın değerlendirilmesini talep etti.

İngiltere'de 4 milyon TL'ye satılık zindan ev!

İngiltere'nin Bath şehrinde yaşayan Jamie Barrow, karanlık ve eski bir zindanı güzel bir daireye çevirdi. Barrow, ufak bir servet harcadığı dairesini 4 milyon TL'ye (475 bin Sterlin) satıyor...

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Jamie Dornan Hollywwod Hills'teki evini satıyor!

Kuzey İrlandalı oyuncu Jamie Dornan Hollywwod Hills'teki evini 3 milyon 195 bin dolara satışa çıkardı. Mimarlık harikası evin üç yatak odası ve üç banyosu bulunuyor. 

jamie oliver Haberi

jamie oliver

Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver, Zorlu Center İstanbul’da açılan restoranında umduğunu bulamadı. Jamie Oliver’ın restoran markası Jamie’s Italian için mahkemeden iflas erteleme istendi. Mahkeme şirket için tedbir kararı verdi. Jamie’s Italian’ın İstanbul’daki şubesinin ortakları arasında, Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer ve Sezen Aksu’nun kardeşi Nihat Yıldırım bulunuyor. Dünya genelinde 40'a yakın şubesi bulunan Jamie’s Italian’ın en büyüğünün İstanbul'da açıldığı belirtiliyor.


‘Çıplak Şef’ lakaplı Jamie Oliver, 32. restoranını 2013 sonunda İstanbul’da açtı. Restoranın açılmasına önayak olan isimler, yeme-içme sektörünün önemli isimlerinden Kaya M. Demirer ile birlikte, M. Nihat Yıldırım ve Cem Uşaklı oldu. Üç ismin ortak olduğu İtalyan Lezzetleri Yiyecek ve İçecek İşletmeleri San . ve Tic. A.Ş. ocak 2013’de kuruldu. Aynı yılın sonlarına doğru...