06 / 05 / 2024

japon türk kardeşlik parkı eyof açıldı eyof 2011 hatıra parkı

japon türk kardeşlik parkı eyof açıldı eyof 2011 hatıra parkı

Türk ve Japon Kültür kardeşliğinin yansıtıldığı EYOF 2011 Spor ve Hatıra parkı kapılarını Trabzonlulara açtı. Park, Türk ve Japon kültürlerinin yansıtıldığı çay evleri, bitkileri ve dinleti alanlarıyla hizmete sunuldu..

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Türk Telekom'dan emeklilere duyuru! Bu banka üzerinden maaş alanlara 80 TL'lik paket satışı!

Türk Telekom emekliler için yeni bir kampanya ile geldi. Yapılan açıklamaya göre o bankadan maaş alanlar için indirimli tarifelerden yararlanmak da mümkün olabilecek. Peki hangi banka ile iş birliği yapıldı?

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Asgari ücret 3. toplantı sona erdi! TÜRK-İŞ 9 bin TL dedi! Asgari ücret teklifi 9 bin TL kabul edilir mi? 

2023 asgari ücret için son görüşmeler yapılıyor... Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçileri temsil eden TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, 9 bin TL'lik teklif verdi!  "Vermezlerse masaya oturmayız" denildi. Peki, asgari ücret 9 bin TL olur mu? İşte, 2023 asgari ücret beklentileri ve yorumları...

Türk kahvesi son bir yılda yüzde 118 zamlandı! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tüketilen içeçekler arasında bulunan Türk kahvesine geçen hafta yüzde 25’lik bir zam yapıldı. Böylece 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 24 TL’yi buldu. Peki zincir marketlerde Türk Kahvesi ne kadar kaç TL? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Boğası Tümosan 8000 serisine zam geldi! Tümosan 8000 serisi ne kadar? İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi  

Tümosan 8000 serisinin eki ayı fiyatları yayımladı. Bu ay Türk Boğası Tümosan 8000 serisine 23 bin TL'lik zam geldi. Peki Tümosan 8000 serisi ne kadar, kaç TL? İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tespo’da 700 Türk Lirası alışveriş yapana 645 bin TL’lik Suzuki Vitara kazanma fırsatı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Tespo mağazalarından tek seferde 700 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinizde 1 adet Suzuki Vitara 1.4 GL+ Elegance 4×2 2022 model otomobil, 50 adet Iphone SE 64 GB telefon, 50 adet de Apple Airpods kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası... Dolar resmen meydan okuyor

Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra zirveye yükselirken gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı hızlıca yükseldi. Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası'na dolar resmen meydan okuyor...

100 bin Türk lirası verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart…

Kovid-19 saldını döneminde istihdam sayısını artırmak ve zarar gören işletmelerin istihdamını korumak için 100 bin Türk lirası faizsiz kredi desteği sağlanıyor. 100 bin TL’lik faizsiz kredi desteğinden faydalanmak için son tarih 31 Mart…

İlham Aliyev'den Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kardeş şehri olarak nitelendirilen Azerbaycan Şuşa'ya gitti. Burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. İlham Aliyev Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama yaptı.

Türk yapı malzemeleri sektöründen Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat!

Türk yapı malzemeleri sektörü, 2021 yılı Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Sektör, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22’lik bir artış yakaladı.

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

japon türk kardeşlik parkı eyof açıldı eyof 2011 hatıra parkı Haberi

japon türk kardeşlik parkı eyof açıldı eyof 2011 hatıra parkı

Trabzon (Anayurt)- Türk ve Japon Kültür kardeşliğinin yansıtıldığı EYOF 2011 Spor ve Hatıra parkı kapılarını Trabzonlulara açtı. Parkın açılışında konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "İki dost ülkenin kültürlerinin sembolize edildiği bu eşsiz park ile birlikte şehrimiz yeni bir yaşam alanına sahip oldu. Bu güzel parkın yapımında emeği geçen EYOF oyunları münasebeti ile her bir ülkeyi temsilen toplam 600 bin liralık ağaç dikilmesini sağlayarak bu parkı donatan Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanımız şimdiki Milletvekilimiz Faruk Nafiz Özak Bey'e, parkın 3 milyon 200 bin liralık finansmanını sağlayarak bu eşsiz bahçenin yapılmasını sağlayan şehircilik üstadımız Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar Bey'e, projenin hazırlayıcısı Prof. Dr. Mustafa Var'a ve emeği geçen herkese...