05 / 05 / 2024

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Japon yeni dolar karşısında dibe vurdu. 24 yıl aradan sonra Japon yeni en büyük kaybını yaşadı.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Mazda, MX-5’in yeni fiyatını açıkladı! MX-5’in fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye pazarındaki modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, MX-5 modelinin de fiyat listesini güncelleyen Mazda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Dibe vuran altın için sır perdesi aralanıyor! İslam Memiş düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş beklenirken sürpriz düşüş piyasalarda bomba etkisi yarattı. Yatırımcılar hem altının neden düştüğünü araştırırken, hem de yükselip yükselemeyeceğini merak ediyor. İslam Memiş altında düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları peş peşe açıkladı...

Japon deprem uzmanından yeni uyarı: O ili denizden gelecek bir deprem etkileyebilir! Tsunamiye de dikkat! 

Japon deprem uzmanı, yüksek mimar ve yüksek inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, bir şehri denizden gelebilecek depreme ve tsunami riskine karşı uyardı. İşte Japon uzmanın o açıklaması...

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına yeni haftanın ilk gününde indirim geldi. Demir diyatları gelen indirimle birlikte dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!

Japon yeninin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesinden sonra Japonya hükümeti ve BOJ'un müdahalede bulunması bekleniyor.

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Japon motor devi olan Kawasaki, yeni kargo bisikletini tanıttı. İşte detaylar!

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, haftanın yeni gününe düşüşle başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. Demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak! Bu rakamı gören başını taşlara vuracak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Enflasyon öncesi dev kurumdan altın için yeni senaryo geldi! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak.

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

32 yıl aradan sonra zirve geldi! 1990 yılından sonra bir ilk yaşanıyor! Dolar yen karşısında şaha kalktı

32 yıl aradan sonra, Japon yeni, dolar karşısında hızla değer kaybetmeye başladı. Dolar/yen paritesi 150 psikolojik sınırını aşarak 150,1 ile Ağustos 1990'dan bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Japon Yeni’nden kayıp üstüne kayıp! Tarih yazılıyor!

Japonya Merkez Bankası, ABD dolarının karşısında Japon Yeninin değer kaybını devam ettirmesine rağmen parasal genişleme politikasının süreceği sinyalini yansıttı. İşte detaylar…

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor Haberi

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Japon Yeni, ABD doları karşısında son 24 yılın en büyük değer kaybına yaşadı. En son Eylül 1998'de 139 Japon Yeni bandını gören 1 dolar, bu sabah 140 Japon Yeni seviyesini geçti.

24 yıl aradan sonra Japon yeni dolar karşısında güçsüz kaldı ve dibe vurdu. Japon yeni bugün büyük kayıplar vererek en düşük seviyeye geldi. En son 1998 yılında bu rakmları gören Japon yeni bugün sert düşüş yaşadı

Japon hükümeti tarafından son dakika değerlendirmesi geldi. ABD Doları'na karşı değer kaybına uğrayan Japon Yeni karşısında piyasa hareketlerini değerlendiren hükümet "yüksek ihtiyatla" izlediğini aktardı.

Japon Yeni, ABD doları karşısında son 24 yılın en büyük değer kaybını yaşadı. En son Eylül 1998 yılında 139 Japon Yeni bandını gören 1 dolar, bu sabah 140 Japon Yeni seviyesini...