05 / 07 / 2024

jeneratör markaları

jeneratör markaları

Elektrik kesintilerinde enerji ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz jeneratörler büyük bir öneme sahip. Beklenmedik kesintilerde enerji ihtiyacınıza cevap veren jeneratörlerin kendisi kadar markası da oldukça önem taşıyor..

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Otomotiv markalarının kampanya yarışı başladı! En ucuz sıfır araç modelleri 725 bin TL’den başlıyor!

Türkiye otomotiv sektöründe markalar arası kampanya yarışı start aldı. Bu kapsamda markalar takas desteği, kredi ve nakit indirimi gibi kampanyalarını yoğunlaştırdı. 

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

En ucuz sıfır otomobil fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı otomobil markalarının listesi ayyuka çıktı!

Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar en ucuz otomobil fiyatlarının listesini merakla takip ediyor. Peki, en ucuz otomobil markaları neler? İşte detaylar...

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Başak Traktör'ün Nisan fiyatları belli oldu mu? 

Türkiye'de en çok tercih edilen traktör markalarından olan Başak Traktör, Nisan 2023 yeni fiyat listesi merak ediliyor. Peki Başak Traktör Nisan fiyatları ne kadar, kaç lira? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Başak Traktör'de bu fiyatları kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'de çiftçilerin en çok tercih ettiği traktör markalarından olan Başak Traktör, Kompakt traktör Mart 2023 yeni fiyat listesini bir bir açıkladı. Peki Başak Traktör fiyatları kaç lira oldu, ne kadar? Kompakt traktör fiyatları ne kadar? İşte 30 Mart 2023 fiyat listesi...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Başak Traktör fiyatları peş peşe açıklandı! Bahçe traktörleri ne kadar? Hemen bakın! 

Türkiye'de çiftçilerin en çok tercih ettiği traktör markalarından olan Başak Traktör, Mart 2023 yeni fiyat listesini tek tek açıkladı. Peki Başak Traktör'ün bu ayki fiyatları kaç lira oldu? Bahçe traktör fiyatları ne kadar? 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

jeneratör markaları Haberi

jeneratör markaları

Aksa Jeneratör, özellikle konut alırken jeneratör markasının bilinmesi gerektiğine dikkat çekiyor.Büyüyen inşaat sektöründe artık jeneratörler de rol alıyor. Konut alırken bilinmesi gereken bir diğer konu da jeneratörlerin markası. Türkiye’nin lider jeneratör markası Aksa, jeneratörleriyle yer aldığı büyük yapılardan binalara kadar pek çok sisteme enerji desteği veriyor. 


Türkiye jeneratör pazarında lider olan Aksa, 1 kVA’dan 3.000 kVA’ya kadar olan güç seçenekleriyle, benzin, dizel ve doğal gaz yakıtlı jeneratörler, marin yardımcı jeneratörleri ile enerji alanındaki her ihtiyaçta yanınızda oluyor. Enerji kesintilerinin yaşanmaması için yeni konut projelerinde de yerini alan farklı yakıtlardaki jeneratörler, en az konutlar kadar önem taşıyor.



‘’Konut Alırken Jeneratörlerin de Markası Sorulmalı’’

Jeneratörler, enerji desteği sağlamasının yanında, sürekli enerji kaynağı olarak da kullanılabiliyor.  Jeneratör konusunun oldukça hassas olduğunu belirten Aksa Jeneratör Genel...