16 / 05 / 2024

jet kazası yeni gelişme

jet kazası yeni gelişme

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun çarpma anıyla ilgili detaylar anlatıldı.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri inşaatındaki iş kazası meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri inşaatında bir kişinin hayatını kaybettiği kazaya ve Artvin'deki iş güvenliği denetimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasıyla ilgili yeni gelişme!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun çarpma anıyla ilgili detaylar anlatıldı.

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Mina Başaran'ın nişanlısından duygulandıran paylaşım!

Türkiye’yi yasa boğan jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı kazadan sonra ilk paylaşımlarını dün yaptı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ses kayıtları çıktı!

İran’da, 11 kadının yaşamına mal olan Türk jeti kazasında, kokpit ses kayıtları ortaya çıktı. Kabinde pilot Beril Gebeş’in çabalarının yanı sıra, “Allah’ım bize yardım et” çığlıkları da duyuldu. 

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu ortaya çıktı!

İran’da düşen 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi uçağın kaza ön raporu hazırlandı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu tamamlanıyor!

Başaran Holding'e ait ve iran topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan jet kazasında ön rapor birkaç gün sonra tamamlanacak.

Kanal İstanbul'un inşaatı bu yıl başlıyor!

İstanbul Boğazı’ndaki yalı kazasının ardından, tehlikeli gemi trafiği ve Kanal İstanbul Projesi yeniden gündeme geldi. Gemi kazalarını değerlendiren İBB Başkanı Uysal, “Yalı kazası yeni kanal ihtiyacının ne kadar acil olduğunu gösterdi. Kanalın bu yıl içinde en azından başlayacağını düşünüyorum” ded

jet kazası yeni gelişme Haberi

jet kazası yeni gelişme

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. 11 kişinin yaşamını yitirdiği TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun da çarpma anına yakın zamanda durduğu, kazayla ilgili ön rapor hazırlandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Kaptan Pilot Beril Gebeş ve İkinci Pilot Melike Kuvvet'in yönetimindeki TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti, İran'da düşmüş, kazada iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile 7 arkadaşının da olduğu 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

İran Sivil Havacılık Kurumu tarafından hazırlanan ön raporda, TC-TRB kuyruk tescilli uçağın motorlarının çalıştığı ancak uçağın stall (uçağın havada süratsiz kalması) durumundan çıkamayıp anormal duruma girince her iki motorunun da çarpmaya yakın durduğu belirtildi. Raporda, motorların neden durduğu ise açıklanmadı.

Uçağın mevcut irtifasının pilotun uçağın stall durumundan kurtulabilmesi için...