06 / 05 / 2024

Jolly Tur emekli kampanyası

Jolly Tur emekli kampanyası

Turizm sektöründe yeniliklerin öncüsü Jolly Tur, emeklileri özel indirim ve de kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak. Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil fırsatı...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Turizm yüzde 35 büyümeyi hedefliyor!

Türkiye'nin 2014 yılında 37 milyon turist ağırladığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turist sayısı 8-10 yılda 60 milyona ulaşacak" dedi.

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.

Elegance Tur Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegance Tur Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Gülşen Yalçınkaya, Ali Yaşar Bayram, Adem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Global tur operatörlüğü kurulmalı!

Devlet önderliğinde global bir tur operatörlüğü kurulması gerektiğini söyleyen Mika Tur Genel Müdürü Timuçin Kuş, "Bu işi profesyonelce yapanlar bir araya gelmeli. Bir kooperatif modeli uygulanabilir" dedi

Yurtdışı turları yüzde 60 arttı!

Jolly Tur, 7 Kasım 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Erken rezervasyon artış gösterdi!

JOLLY Tur, yeni genel müdürlük binasını Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve Başkan Yardımcısı Mert Vardar'ın katıldığı toplantıyla tanıttı.

Jolly Tur: Bu yıl yerli turist iki kez tatil yapabilir!

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Erken rezervasyon yüzde 48 oranında arttı!

KASIM 2014 sonu itibariyle başlattıkları erken rezervasyon kampanyası ile ilgili bilgi veren Jolly Tur, Erken rezervasyon açısından Aralık 2014, Ocak 2015 ve Şubat 2015’ten oluşan 3 aylık periyodda çok ciddi bir büyüme yakaladıklarını iletti.

Yurt dışı turları yüzde 60 artış gösterdi!

Jolly Tur erken rezervasyon dönemi ilk sonuçlarını açıkladı. Şirket, 7 Kasım- 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Kuştur Kuşadası Turizm ne kadar kâr payı dağıtacak?

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. dağıtılabilir karın %40 ını dağıtmaya ve dağıtım zamanının 20/04/2015 olması yönünde karar alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

BKM Tur yüzde 100 büyümeyi hedefliyor!

Turizmcilerin hedefinde global ekonominin yeni zenginleri var. Uzakdoğu'dan Türkiye'ye turist taşıyan BKM Tur, Çin ve Brezilya'yı radarına aldı. Hedefte yüzde 100 büyümek var..

Jolly Tur emekli kampanyası Haberi

Jolly Tur emekli kampanyası

TUROFED ( Türkiye Otelciler Federasyonu) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere Temmuz 2014- Aralık 2014 arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde, ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunulacak. 


Jolly Tur Genel  Müdürü  Figen  Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin, havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. 


Uygulama ile emeklilerin, Avrupa’daki emekliler gibi tatil yapabilmesi, özellikle de sonbahar kış mevsiminde çok ucuz paketlerle evde zaman geçirmek yerine, lüks otellerde tatil yapabilmesi imkanı sağlanacak… ve Turizm sektörünün boşluklarını iyi değerlendirilip sektöre uzun vadede ciddi katkı sağlanacak … 


Yaz otellerinden, termal otellere kadar birçok tatil seçeneğinin sunulacağı işbirliğinde  emeklilere özel fiyatların yanı sıra  Ziraat Maximum card’a 9 taksitle  ödeme imkanı  sağlanarak...