28 / 07 / 2024

Jones Lang LaSalle\'nin Ofis ve Lojistik Departmanı

Jones Lang LaSalle\'nin Ofis ve Lojistik Departmanı

70 ülkede 200’den fazla kurumsal ofisiyle hizmet veren Jones Lang LaSalle'nin Ofis ve Lojistik Departmanı, 2012 yılında Türkiye ofis pazarında gerçekleşen işlemlerin yüzde 40'ına imza atarken 2013'e de hızlı başladı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

EYT tablosunda önemli değişiklikler yapıldı! 1999-2005 arası sigortalı başlangıcı olanlar için süreç 1 yıl!

Son dönemlerde Türkiye'nin ana gündem maddelerinden biri olan EYT yasası şimdi yeni düzenlemeleri beraberinde getiriyor. 9 Eylül 1999 öncesinde sigortalılık başlangıcı olan bireyler ve bu tarihten önce sigorta başlangıcı yapmış olanlar için emeklilikte yeni bir dönemin kapılarını açtı.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Arsago, Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!

Arsago, doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere güvenli ve erişilebilir arsa hizmetleri sunarak Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markası haline geliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaat başlangıç töreni çok yakında!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Zemin Etütleri, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı yükleniyor" ifadeleri ve "İnşaat Başlangıç Töreni" için "Çok yakında" ifadeleri kullanıldı...

Berlin'de kiralar arttı!

Almanya’nın büyük şehirlerinde kiralar ortalama yüzde 2.3 artarken, konut fiyatları yüzde 6,7 yükseldi. Jones Lang LaSalle adlı danışma şirketinin verdiği bilgiye göre, kira artışında Berlin ilk sırada yer alıyor.

JLL portföyüne Atakule AVM'yi ekledi!

Atakule Alışveriş Merkezi işletme hizmetinin Jones Lang LaSalle Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi'nden alınması için hizmet sözleşmesi imzalanacak...

ABD'de konut başlangıçları 15 ayın zirvesinde!

ABD Ticaret Bakanlığı'nın açıkladığı rapora göre, konut başlangıçları, 2018’nin ilk ayında önceki aya kıyasla yüzde 9,7 artarak 1 milyon 326 bine ulaştı..

İşte Ispartakule’nin gelecek 5 yılı!

Mahmutbey – Halkalı – Bahçeşehir aksında yükselen markalı konut projelerinin sayısı günden güne artıyor. Kanal İstanbul projesinin başlangıç noktasına 3 kilometre uzaklıkta yer alan Ispartakule’de 8 yılda 22 proje hayat buldu. İşte Ispartakule’nin gelecek 5 yılı...

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Jones Lang LaSalle\'nin Ofis ve Lojistik Departmanı Haberi

Jones Lang LaSalle\'nin Ofis ve Lojistik Departmanı


Jones Lang LaSalle'nin Ofis ve Lojistik Departmanı, ekibiyle, 2012 yılında ofis pazarında gerçekleşen 241 bin 184 m2 işleminin 102 bin 137 m2’sini gerçekleştirdi. Bu işlemlerin 40 bin 454 m2’si mal sahibi temsilciliği, 61.683 m2’si kiracı temsilciliği tarafında tamamlandı. 


2012 son çeyreğinde lojistik pazarında Jones Lang LaSalle'nin Ofis ve Lojistik Departmanı'nın gerçekleştirdiği önemli işlemlerin başında DHL’in Gebze Sultanorhan bölgesinde 12 bin 304 m2 büyüklükteki lojistik arsasının satışı yer aldı. 


2013'ün ilk çeyreğinde İstanbul Ofis pazarında önemli işlemler gerçekleştiren Jones Lang LaSalle Türkiye Ofis ve Lojistik Departmanı; uluslararası stratejik yatırım fonu Kazanah Nasional, global sağlık şirketi ve ileri teknoloji ilaç firması R-Pharm olmak üzere uluslararası 3 firmaya, Kanyon’da toplam 2 bin 100 m2, global reklam ajansı Lowe&Partners'e ise Armani Maçka Residences'da 1500 m2’lik...