29 / 04 / 2024

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

Ataköy’de konumlanan JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açmaya hazırlanıyor.

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

Marriot İstanbul'un acı günü! Nurperi Bölükbaş vefat etti!

Marriott Hotel Asia Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin Satış Pazarlama Direktörü Nurperi Bölükbaş vefat etti. 

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 26 Nisan'da!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi bu yıl 26 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak..

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

Konutta fiyatlar tekrar artacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşmalarından biri arasında gösterilen 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da 300’ü aşkın şirketin katılımı ile gerçekleştirildi. 

İnşaat sektöründe gelecek trendleri teknoloji belirleyecek!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması olarak görülen ve önem taşıyan 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirildi. 

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea Haberi

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor. Kuzu Grup ve Marriott International Sea Pearl JW Marriott için anlaşma imzaladı. İmzalanan anlaşmaya göre, üçüncü otelin Ataköy'de deniz kenarında konumlanan denize sıfır rezidans projesi SeaPearl'de açılması planlanıyor.

Kurulacak otelin 2022 senesinin ilk aylarında açılması planlanıyor. JW Marriott'un şu anda Türkiye'de iki mülkü mevcut. JW Marriott Hotel Ankara ve JW Marriott Istanbul Bosphorus. JW Marriott  Hotel Istanbul Marmara Sea, markanın Türkiye'deki üçüncü oteli olacak. 

Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu imzalanan anlaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzu, “Bu seçkin ve lüks projede Marriott International gibi dünyaca ünlü bir konaklama şirketi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç, “Türkiye'de büyüyen otel portföyümüze JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea'yi...