24 / 07 / 2024

Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Özçelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydın tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Erek tarafından kuruldu.

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi bugün Ataköy'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaplan tarafından kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.00,00 TL sermeye bedeli ile Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Özçelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu. Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ka Madencilik Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Yadigar Çıkmazı Sokak,...