17 / 05 / 2024

Kabadüz belediye hizmet binası

Kabadüz belediye hizmet binası

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek bir proje olarak hayata geçirilecek olan Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Beylikdüzü Kavaklı'ya kreş inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nıda Kavaklı Mahallesi'nde bin 367 metrekarelik belediye hizmet alanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kreş yapılmak üzere 25 yıllığına bedelsiz tahsisi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kabadüz Kültür Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'ndan 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan dükkan ve ofisi satışa çıkardı. Yakuplu Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 488 bin 600 TL olarak belirlendi.

Bursa Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı durduruldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşa edilen Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın çalışmaları ihaleyi kazanan firma tarafından durduruldu. 

Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası inşaatı sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek bir proje olarak hayata geçirilecek olan Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'ni tamamlıyor.

Kabadüz belediye hizmet binası Haberi

Kabadüz belediye hizmet binası

İlçede yapım çalışmaları süren Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezinde çalışmalar devam ederken, vatandaşlar heyecanla projenin tamamlanmasını bekliyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz’de örnek bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek, belediye hizmet binası ve kültür merkezi olan projenin yapımı ilerledikçe ilçeye bu tür yatırımların oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

Proje kapsamında, belediye hizmet binası ve sosyal aktivitelerin de yapılacağı bir yapı inşa edeceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Arsa alanı 2 bin 566 metrekare ve inşaat alanı ise 3 bin 809 metrekare olan proje kapsamında, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölye ve kütüphanenin bulunduğu hizmet binası ile Kabadüzlü hemşehrilerimize sosyal bir yaşam alanı...