29 / 04 / 2024

kaç tane inşaat şirketi var

kaç tane inşaat şirketi var

Günümüzde artan kentsel dönüşüm projeleri, elinde sermayesi olanı inşaatçı yaptı. 2012'den bu yana ana faaliyet konusu inşaat olan 19 bin 254 yeni şirket kuruldu. Şirketlerin 699'unda yabancı sermaye ortaklığı oluştu

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

kaç tane inşaat şirketi var Haberi

kaç tane inşaat şirketi var

 Ekonominin lokomotifi olarak öne çıkan inşaatın cazibesi, kentsel dönüşüm rüzgarını da arkasına alınca arttı. Cebinde parası olan farklı meslek gruplarından kişiler sektöre hızlı giriş yaptı. Dönüşüme start verilen 2012'de Türkiye genelinde 6 bin 318 yerli sermayeli, 241 yabancı sermayeli olmak üzere toplam 6 bin 559 şirket kurulurken sayı bu yılın ilk 5 ayında 4 bin 498 oldu. 2012'den bu yana ana faaliyet konusu inşaat olan 19 bin 254 yeni şirket kuruldu. Şirketlerin 699'unda yabancı sermaye ortaklığı oluştu. En fazla şirket kuruluşu İstanbul'da yaşanırken İstanbul'u Ankara ve İzmir takip etti. 


YÜKSELİŞ VATANDAŞI TEDİRGİN ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin verilerine göre son üç yılda faaliyet konusu inşaat olan şirket sayısında yüzde 40'a yakın bir artış yaşandı. Türk firmalarıyla ortaklık kurarak pazara giriş...