29 / 04 / 2024

Kadıköy Belediyesi Başkanlık Köşkü nerede

Kadıköy Belediyesi Başkanlık Köşkü nerede

Kadıköy Belediyesi, Başkanlık Köşkü ve bahçesini başkanlık konutu olmaktan çıkarıp eğitim ve üretim merkezi olarak Kadıköylü gençlerin kullanımına açmak istiyor. Durum Kadıköylülerin ortak fikirleri ile belirlenecek...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Belediye KDV'den muaf 3 arsa satacak! İhalesi 5 Aralık'ta!

Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun Tekkeköy ve Çinik'te yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Belediye bu ilçede 5 arsa satacak!

Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun Tekkeköy ve Aşağıçinik'te yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Ekim tarihinde yapılacak.

Belediye o ildeki 5 arsayı KDV'den muaf satışa sundu! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Samsun Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı KDV'den muaf satıyor. Peki Samsun Tekkeköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da 2 arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Sahil Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova'da iki arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy Belediyesi Başkanlık Köşkü nerede Haberi

Kadıköy Belediyesi Başkanlık Köşkü nerede

Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedid ve 19 Mayıs mahallelerinin kesişim noktasında bulunan Belediye Başkanlık Köşkü ve bahçesini başkanlık konutu olmaktan çıkarıp Kadıköylülerin kullanımına açacak. Belediyenin özellikle gençlerin faydalanmasını istediği köşkle ilgili de yine gelen görüşler üzerinden hareket edilecek. 


İşte belediyenin yaptığı açıklama:


Sahrayıcedid ve 19 Mayıs mahallelerinin kesişim noktasında bulunan Kadıköy Belediyesi Başkanlık Köşkü ve bahçesi başkanlık konutu olmaktan çıkartılıp Kadıköylülerin kullanımına açılıyor.

Kadıköy Belediyesi tarafından özellikle gençlerin yararlanacağı bir eğitim ve üretim merkezi olması ön görülen tarihi köşküve geniş yeşil alana sahip bahçesinin nasıl değerlendirileceği Kadıköylülerin ortak fikirleri ile belirlenecek.


Tarihi ve koruma altında bir bina olan Başkanlık Köşkü mimari yapısını ve bölgede Kadıköy Belediyesi’nin farklı hizmet binalarını göz önüne alarak yapacağımız önerilerimiz, katkılarımız ve gönüllü çabalarımızla Kadıköy’e yeni ve nitelikli bir kamusal yapı...