27 / 04 / 2024

kadıköy mağaza kira

kadıköy mağaza kira

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

Kadıköy'de konut fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Kadıköy‘de ortalama konut satış fiyatı 987 bin 930 TL, geri dönüş süresi 32 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 21 TL olarak belirlendi. 

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası!

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza bulunuyor. 

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Uplife Kadıköy'de 0,98 faizle!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy'de 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Proje 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. 

kadıköy mağaza kira Haberi

kadıköy mağaza kira

Kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı bölgelerden olan Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar markalara mağaza kapattırıyor. Dönüşüm yüzünden bir yandan yer bulmak iyice zorlaştı. Yer bulanlar da çok yüksek kiralar ödemek zorunda kalıyor. Zira caddede konumuna göre 100 metrekarelik bir dükkan için aylık 20-50 bin doları gözden çıkarmak gerekiyor.

Sokaklar kapanıyor 

Son dönemde GAP, Bershka, Aldo, Top Shop, Divarese, So Chic ve Zara mağaza kapatan markalar oldu. Zara’nın kapattığı mağazası Bağdat Caddesi’nde ilk açtığı mağaza olma özelliğini taşıyor. Mülk sahibiyle anlaşamadığı için mağazayı kapatan Zara’nın caddede bir mağazası daha bulunuyor. Mango’nun da Bağdat Caddesi’ndeki mağazasını kapatacağı sektörde konuşuluyor.

Sektör temsilcileri, kentsel dönüşüm ve yüksek kiraların Bağdat Caddesi’ndeki markaları sıkıntıya soktuğunu anlattı. Sektör temsilcileri,  şu değerlendirmeyi yaptılar:

“Son birkaç yılda cadde trendi geri döndü. Ciddi hava...