08 / 05 / 2024

kadıköy meydanı ve çevresi koruma amaçlı nazım imar planı

kadıköy meydanı ve çevresi koruma amaçlı nazım imar planı

Haydarpaşa Garı ile Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı'na karşı toplana 5 bin 379 itiraz dilekçesi toplandı...

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Merdivenköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi 1270 ada 7 ve 12 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Kadıköy Merdivenköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi 1270 ada 7 ve 12 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

kadıköy meydanı ve çevresi koruma amaçlı nazım imar planı Haberi

kadıköy meydanı ve çevresi koruma amaçlı nazım imar planı

Haydarpaşa Garı ile Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı'na karşı toplana 5 bin 379 itiraz dilekçesi, İstanbul Büyükşehir Beldiyesi'ne teslim edildi. Dilekçeler'de en çok Haydarpaşa Garı'nın otel olması ve Kadıköy Meydanı'nda Atatürk büstü'nün yer aldığı bölümün fuar alanı olarak yapılacak olmasına itiraz edildi. İtiraz dilekçeleri...