05 / 05 / 2024

Kadıköyde ucuz ev

Kadıköyde ucuz ev

1987 yılında Kadıköy Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy'de Çiçek Kent adıyla yapımı kararlaştırılan 4 milyon lira değerindeki 2 bin konut, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmüş.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy'de kiralar 3 yılda yüzde 627 arttı, ortalama kira 21 bin TL'yi aştı! Oturulacak ev bulunamıyor!

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, resmi X sosyal medya hesabından kira bedelleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu ve "Öğrenciler, çalışanlar, emekliler, Kadıköylüler oturacak ev bulamıyor" dedi. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Köyde ev yapma maliyeti 2019!

Köyde ev yapma maliyeti inşaat türüne göre değişebiliyor. Köyde genelde basit inşaatlar yapılıyor. Peki, 2019'da köyde ev yapmak kaça mal olacak?

Kadıköyde ucuz ev Haberi

Kadıköyde ucuz ev



35 tanesi tamamlandı... Kadıköy Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy'de yapımı sürdürülen 2 bin konutun 35 tanesi tamamlandı. Büyük bir alana ''Çiçek Kent'' adı altında yaptırılan evler büyük ilgi gördü.


  ''Çiçek Kent'' büyük rağbet gördü


   Ucuz eve hücum


Kadıköy Belediyesi tarafından gecekonduları yıkılan vatandaşlar için yaptırılmaya başlanan 4 milyonluk evlere sahip olmak isteyen vatandaşlar dün gazetemize ve belediyeye telefon yağdırdılar. 


Bir açıklama yapan Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, ''Konuyu değerlendirerek vatandaşa bilgi vereceğiz'' dedi.


Cemil AKYOL


   KADIKÖY Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy'de yapımı kararlaştırılan 4 milyon lira değerindeki evler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

   ''Çiçek Kent'' adı altında yaptırılan 4 milyon değerindeki evlerle ilgili...