08 / 05 / 2024

Kadıköye ne kadarlık yatırım yapıldı

Kadıköye ne kadarlık yatırım yapıldı

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Halk GYO, 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu satış ve kiralama işlemlerini açıkladı. Peki Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Yalova Kadıköy'de 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ilinde yer alan gayrimenkulü 15 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kadıköye ne kadarlık yatırım yapıldı Haberi

Kadıköye ne kadarlık yatırım yapıldı


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy Evet Platformu’nun Kadıköy Meydanı’nda düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi. İBB olarak 13 yılda İstanbul’a 98 milyar lira yatırım yaptıklarını, bu yıl da 16,5 milyar liralık yatırım bütçelerinin olduğunu belirten Başkan Kadir Topbaş, “Devlete veya başka bir kuruma günü gelmiş bir lira borcu olmayan bir İstanbul var. Metrolar yapıyoruz. Şehrin altını üstünü bütün çevresini düzenliyor ve dünyada bu medeniyet kentinin yeniden ayağa kalktığını göstermeye çalışıyoruz” dedi.“13 yılda Kadıköy’e siyasi mülahaza gözetmeksizin 3 milyar 300 milyon liralık devasa yatırımlar ve hizmetler yaptık. İnsan olan her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz” diyen Kadir Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü;


KADIKÖY METROLARIN MERKEZİ OLUYOR

“Sayın Cumhurbaşkanımız belediye başkanlığı döneminde Adalar’a denizin altından su götürdü, biz de denizin altından doğalgaz götürdük. Şu...