15 / 05 / 2024

kadınlar çeşmesi

kadınlar çeşmesi

Yapılacak çevre düzenlemesi ve yaya üst geçidi sayesinde Beyoğlu ve Şişli ilçelerinin önemli bir güzergâhı olan Piyalepaşa Bulvarında trafik yoğunluğu sona erecek

Ev kadınlarına yönelik emeklilik torba yasada!  

Çalışmayan ev kadınlarının emeklilik hakları ve prim destekleri ile ilgili düzenlemenin torba yasa ile Meclis’e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları sonrasında ev hanımlarının sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanması da gündeme geldi.

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Bakanlıktan sadece kadınlar için ödeme! E-devletten başvurana 4000 TL ödeme! Başvuru süresi bitiyor çabuk olun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlar için özel ödeme yapacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan ev hanımları için mükemmel karar! Kocalar da tıklasın kadınlar da… Ucunda para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çeşitli alanlarda adımlar atılmaya devam ediyor. Bakanlıkn ev kadınlarına olan destekleri de geniş bir yelpazede sunmaya başlayacak. Kadınlara ödenen paralara yılbaşından sonra düzenleme yapılması bekleniyor.

Kadınlar dikkat! SGK üzerinden başvurana 5 bin TL!

Devlet, kadınların iş hayatında yer almasını sağlamak ve teşvik etmek için çeşitli destekler sağlıyor. Çocuklu kadınların iş hayatına devam edebilmeleri için bakıcı ücreti kapsamında 5 bin lira destek veriyor.

Konut satışlarında kadınların payı yüzde 32,2’e yükseldi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2020'de yapılan 1 milyon 499 bin 316 konut satışından, 483 bin 7’sinin kadınlar adına tescil edildiğini söyleyerek, "Konut satışlarında kadınların payı yüzde 32,2’e yükseldi" şeklinde konuştu.

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

Kadınlar şantiyede eşitlik istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Gayrimenkulde Kadın Araştırmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlar değerlendirildiğinde kadınlar şantiyede eşitlik istiyor sonucuna varılabiliyor.

Kadınlar gayrimenkulde liderlik etmeye aday!

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçlarını açıklandı. Sektör kadınları 36 yaşında genç bir profile sahip, yüksek düzeyde eğitimli, üst düzey yönetim kademelerinde görev almaya hazırlar ve bunun için adalet ve tarafsızlık ilkesiyle yönetilmeyi talep ediyorlar.

Kadınlar en çok kentsel dönüşümü merak ediyor!

Kağıthane’de her yıl düzenlenen Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları bu yıl da ilçenin çeşitli mahallelerinde devam ediyor. Kadınların en çok merak ettiği konunun kentsel dönüşüm olduğu gözlendi.

Kağıthaneli kadınlar en çok kentsel dönüşümü merak ediyor!

Kadınların şehir yönetiminde aktif rol alması, istek ve önerilerini dile getirebilmeleri için Kağıthane’de her yıl düzenlenen Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları bu yıl da ilçenin çeşitli mahallelerinde son sürat devam ediyor.

Antalya Kadınlar Plajı yaza açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak mevkiinde Ekim ayında temelini attığı “Kadınlar Plajı” yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

kadınlar çeşmesi Haberi

kadınlar çeşmesi

Her geçen gün artan trafik yoğunluğu nedeniyle özellikle “Kadınlar Çeşmesi” otobüs durağını kullanan vatandaşlarımız için büyük bir rahatlık sağlanacak.

Kasımpaşa, Taksim, Karaköy, Eminönü ve Aksaray ile aksi yönde Tünel, Kâğıthane, Dolmabahçe, Beşiktaş, Bomonti, Feriköy, Okmeydanı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Çevreyolu istikametlerine geçit veren Piyalepaşa Bulvarının yükünü azaltacak çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 

İstiklal, Yayla, Hacıahmet ve Feriköy Mahalleleri sakinlerinin Feriköy mezarlığı yanındaki Mahmutağa sokağını kullanarak Piyalepaşa Bulvarına katılmaları esnasında sıkıntı yaşanmayacak. Bulvar üzerindeki mevcut üst geçidin yeri değiştirilecek ve yenisi yapılacak. Çalışmalar sayesinde mahalle sakinlerinin rahatça ve güvenli bir şekilde karşı yöne geçmeleri sağlanacak.


Mahalle sakinlerinden İBB Beyaz Masa’ya gelen yoğun talepler üzerine  UKOME tarafından Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki düzenlemelere karar verildi.


Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar sonunda,  bulvar üzerindeki...