29 / 04 / 2024

Piyalepaşa Bulvarı'na düzenleme yapılacak!

 Piyalepaşa Bulvarı'na düzenleme yapılacak!

Yapılacak çevre düzenlemesi ve yaya üst geçidi sayesinde Beyoğlu ve Şişli ilçelerinin önemli bir güzergâhı olan Piyalepaşa Bulvarında trafik yoğunluğu sona erecek



Her geçen gün artan trafik yoğunluğu nedeniyle özellikle “Kadınlar Çeşmesi” otobüs durağını kullanan vatandaşlarımız için büyük bir rahatlık sağlanacak.

Kasımpaşa, Taksim, Karaköy, Eminönü ve Aksaray ile aksi yönde Tünel, Kâğıthane, Dolmabahçe, Beşiktaş, Bomonti, Feriköy, Okmeydanı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Çevreyolu istikametlerine geçit veren Piyalepaşa Bulvarının yükünü azaltacak çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 

İstiklal, Yayla, Hacıahmet ve Feriköy Mahalleleri sakinlerinin Feriköy mezarlığı yanındaki Mahmutağa sokağını kullanarak Piyalepaşa Bulvarına katılmaları esnasında sıkıntı yaşanmayacak. Bulvar üzerindeki mevcut üst geçidin yeri değiştirilecek ve yenisi yapılacak. Çalışmalar sayesinde mahalle sakinlerinin rahatça ve güvenli bir şekilde karşı yöne geçmeleri sağlanacak.


Mahalle sakinlerinden İBB Beyaz Masa’ya gelen yoğun talepler üzerine  UKOME tarafından Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki düzenlemelere karar verildi.


Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar sonunda,  bulvar üzerindeki 3 şerit 6 şeride çıkarılacak. Okmeydanı-Kasımpaşa yönünde iki ayrı alternatif yol daha açılarak Kaptanpaşa Mahallesinden,  Piyalepaşa Bulvarına giriş ve çıkışların güvenli olması sağlanacak.

İBB


Geri Dön