18 / 07 / 2024

kadir kuşçu açıklama

kadir kuşçu açıklama

Bölgedeki turizm merkezleri ve kayak severlerin Ilgaz Dağı'na bir an önce kar yağmasını dilediğini aktaran Kuşçu, yarıyıl tatilindeki yoğunluğun devamı için hava şartlarının iyi gitmesi gerektiğini kaydetti.

İzmir'in yüzde 70'inin dönüşüme ihtiyacı var! Uzmanlardan korkutan açıklama geldi!

İzmir'de 60 ile 70 oranında kentsel dönüşüme  ihtiyaç olduğu belirtilirken uzmanlardan peş peş korkutan açıklama geldi.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Peş peşe açıklanan kampanyalara bir yenisi eklendi! BİM’den 500 ürün için vatandaşı bayram ettirecek açıklama geldi!

Türkiye’de en fazla tercih edilen zincir marketlerden BİM de indirim kampanyası furyasına dahil oldu. Şirketin ocak ayı için duyurduğu açıklama ise vatandaşı bayram ettirecek. BİM, bu kampanya ile bakın vatandaşı nasıl sevindirecek…

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Dolar ile ilgili yapmış olduğu en dip tahminlerle tanınan Ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama geldi.

Dolarda kıyamet kopacak! 1 dolara neler olacağına inanamayacaksınız, resmi bir açıklama geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyonun yüksek seyretmesi faizlerin artırılmasına neden oluyor. Ünlü kredi kuruluşu FED'den de konuya ilişkin bir açıklama geldi. FED, enflasyonun kabul edilemez derecede yüksek seyrettiğini ifade etti.

Bitcoin için korkutan açıklama: 2024 yılına kadar toparlanması imkansız! Kripto para yatırımcıları şokta!

Bitcoin ve kripto para piyasasındaki büyük kayıp yatırımcılarını şoka uğrattı. Bitcoin 21 bin doların altını test ederken uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

kadir kuşçu açıklama Haberi

kadir kuşçu açıklama


Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatilinde tatilci akınına uğradı.


Çankırı ve Kastamonu sınırlarındaki ormanlarla kaplı Ilgaz Dağı, kayak merkezleriyle bölgenin önemli kış turizmi merkezleri arasında yer alıyor.


Doruk mevkisindeki kayak merkezinin sorumlu müdürü Kadir Kuşçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının yetersizliği nedeniyle bu yıl sezonun kötü başladığını söyledi.


Yarıyıl tatili öncesinde yağan karın ardından yerli ve yabancı turistlerin bölgeye ilgi göstermeye başladığını ifade eden Kuşçu, "Yarıyıl tatili, Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezleri açısından iyi geçti. Sezonun başında kaybettiğimiz zamanı kazanmaya çalıştık ama son günlerde yükselen sıcaklıklar bölge açısından yine sıkıntı doğurmaya başladı. Ilgaz Doruk mevkisinde kar kalınlığı şu anda 35 santimetredir. Bir süredir kar yağışı olmaması önümüzdeki haftalar için bölge açısından sıkıntı doğurabilir. Hava sıcaklıklarının yüksek gitmesi de...