05 / 05 / 2024

Kağıthane 7000 son durum

Kağıthane 7000 son durum

Genyap İnşaat tarafından Kağıthane’ nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi vadi manzarası eşliğinde geniş ve konforlu dairelerde eşsiz bir yaşam sunuyor…

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki proje alanında incelemeler yaptı.

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

Kağıthane'de 14 bina yıkıldı!

Kağıthane'de çöken binanın etrafındaki hasarlı 24 binadan 14'ünün yıkımı tamamlandı. Yıkım çalışmalarında son durum havadan görüntülendi.

Kağıthane'de çöken binanın son hali!

Kağıthane'de dün bir inşaatın istinat duvarının yıkılmasının ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çöktü. İşte çöken binanın son hali...

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Kağıthane'nin değeri markalı projelerle artıyor!

Ferko, Kağıthane’de inşa ettiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlayacak. Ferko Line projesinin toplantısında konuşan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'nin değerinin markalı projelerle arttığını söyledi.

Kağıthane 7000 son durum Haberi

Kağıthane 7000 son durum

Şehrin merkezinde konumlanan proje 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşmaktadır. Projede 90 m2 ile 260 m2 arasında değişkenlik gösteren 2+1,3+1 normal daire tiplerinin dışında 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere dubleks daire tiplerine de yer verilmiştir. Dairelerde ankastre ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi ve mikrodalga fırın paketinden oluşan beyaz eşyalar ise standartlar içerisinde bulundurmaktadır.


 435.000 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…

2016 yılında teslim edilmesi planlanan projede daireler 435.000 tl’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken hazırlanan ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Genyap tarafından uygulanan esnek ödeme seçenekleri anlaşmalı bankaların desteği ile daha cazip bir hal alıyor.


 Aile konseptinin ön planda tutulduğu projede, 1600 m2 üzerine konumlanan sosyal tesislerde bay ve bayanlar için ayrı ayrı tasarlanan kapalı havuzlar, fitness salonları ve saunaları...