02 / 05 / 2024

kağıthane hamidiye konut alanı imar planı nerede

kağıthane hamidiye konut alanı imar planı nerede

Kağıthane Hamidiye 6954 ada, 47 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıktı. Kağıthane Belediyesi imar kayıtlarında alan için "Konut yapı kooperatifi dışında kullanış getirilemez" deniliyor.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Kağıthane'de 73 milyon TL'ye arsa hissesi satılıyor! Satış ihalesi bu tarihte yapılacak! 

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Hamidiye'de yer alan arsa hissesini satıyor. İşte satış ile ilgili detaylar...

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

İBB Kağıthane'deki toplu konut imarlı arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez'deki 256 metrekare büyüklüğündeki toplu konut imarlı arsayı satıyor...

Econ Valley Kağıthane ön talepte! Yeni proje!

Econ Valley projesi, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselecek. Econ İnşaat imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. Fiyatlar ise metrekare bazında 9 bin TL'den başlıyor. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Seba Suites Kağıthane konut fiyatları!

Seba Suites projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon seçeneklerinde konutlara yer veriliyor. Seba Suites Kağıthane konut fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

kağıthane hamidiye konut alanı imar planı nerede Haberi

kağıthane hamidiye konut alanı imar planı nerede


Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6954 ada, 47 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ilanen askıya çıkarıldı.


Kağıthane Belediyesi imar kayıtlarına göre imar planı askıya çıkan 6954 ada 47 parselin pafta numarası 247Dy-Id...




Hamidiye Mahallesi'nde yer alan alan, toplam 4 bin 448,93 metrekare yüzölçümüne sahip bir konut sahası. Alan için belirlenen TAKS : max:0,25, KAKS : max:1,80 ve  bina yüksekliği: Hmax:36,50x olarak belirlendi.


Kağıthane Belediyesi imar kayıtlarında alan için "Konut yapı kooperatifi dışında kullanış getirilemez" deniliyor. 


TK2 kodlu konut alanı, Lider Sokağı ile Sevgi Sokağı arasındaki parkın batısında Kahveci Sokağı ile Lider ve Sevgi Sokağı arasında yer alıyor...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28229 dosya numaralı imar plan tadilatını 16 Mayıs 2014'te onayladı ve 4 Temmuz 2014 Cuma günü askıya...