28 / 04 / 2024

kağıthane mahalle konakları

kağıthane mahalle konakları

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Seyrantepe Mahalle Konağı, hizmete girmesiyle her yaştan vatandaşa hizmet edecek.

Kağıthane'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez mahalle/mevki, Seyrantepe köyü, 2679 ada, 6 parselde yer alan arsayı toplam 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kağıthane'deki faciayı yaşayanlar anlattı!

Kağıthane'de çöken binada yaşayanlar ile mahalle sakinleri yaşananları anlattı. Mahalle sakinleri, "Defalarca uyardık..." dedi...

Kağıthane Talatpaşa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi arka arkaya yaptığı açılışlarına bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların katılımıyla birlikte Talatpaşa Mahalle Konağı içinde bulunan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi hizmete açıldı. 

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Kağıthane Şirintepe Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Güzeldere Mahalle Konağı düzenlenen törenle açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da yapımı tamamlanan merkezin Kağıthanelilere önemli hizmetler sunacağını söyledi.

Kağıthane Ortabayır Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Mayıs ayı yatırımları kapsamında Ortabayır Mahalle Konağı, Çocuk Parkı ve Meydan açılış töreninde vatandaşlarla buluştu.

Dersaadet Konakları Kağıthane fiyatları 400 bin liradan başlıyor! Yeni proje!

Dersaadet Konakları Kağıthane fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor. Kağıthane Nurtepe'de yer alan Dersaadet Konakları projesinde 60 daire satılırken, diğer 60 dairenin kiralaması yapılacak...

Hanem Konakları Kağıthane'de 195 bin TL'ye! Yeni proje!

Kağıthane'de yükselen Hanem Konakları projesinde yer alan dairelerin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konutların bu yılın Eylül ayı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Osmanpaşa Konakları Kağıthane'de 3+1 470 bin TL! Son 2 konut!

Genyap tarafından Kağıthane'de kurulan Osmanpaşa Evleri'nde yalnızca 2 dubleks kaldı. Dublekslerin fiyatı 470 bin TL ile 450 bin TL...

kağıthane mahalle konakları Haberi

kağıthane mahalle konakları


Kağıthanelilerin sosyal ve kültürel yaşamda ön planda olması ve vatandaşların günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılaması amacıyla, hizmetlerini sürdüren Kağıthane Belediyesi, dev bir tesisi daha halkın hizmetine sunacak.

Kağıthane Belediyesi, ilçeye daha önce mahalle konaklarının yanı sıra, Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi, Çağlayan Bilim Merkezi ve son olarak da Sultan Selim Kültür Kompleksi’ni kazandırdı.

Bu yöndeki çalışmalarına devam eden belediye, toplam yatırım bedeli 7 milyon 645 bin lira olan Seyrantepe Mahalle Konağı’ndaki çalışmalara devam ediyor.

Toplam inşaat alanı 6 bin metrekare olacak konağın içerisinde, mahalle konağının yanı sıra; muhtarlık, otopark 240 kişilik konferans salonu, 150 metrekarelik iç bahçe, 112 Acil Servis Birimi, İSMEK, fitness salonu, spor eğitim stüdyoları ve 750 metrekare yeşil alan ile seyir terası yer alacak.

Seyrantepe Mahalle Konağı’nın, 2017 yılının ilk...