17 / 05 / 2024

Kahramankazan-Esenboğa arası

Kahramankazan-Esenboğa arası

Kahramankazanlılar’ın yeni yol isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile gerçek oluyor. Esenboğa’ya açılacak yeni bir bulvarla 70 kilometrelik mesafe 24 kilometreye düşürülecek

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Platin Gold & Deluxe Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Platin Gold & Deluxe Residence, Platin Grup tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'na komşu olacak şekilde yükseliyor. Platin Gold & Deluxe Residence'ta satışlar başladı. İşte Platin Gold & Deluxe Residence ile ilgili ayrıntılar...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yeni kesimleri yarın trafiğe açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bulunan TEM-İzmit-1 Kavşağı ile TEM-Akyazı Kavşağı arası kesim yarın hizmete açılıyor. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi ne zaman açılacak?

Ankara-Niğde Otoyolu’nun 105 kilometrelik Ankara-Acıkuyu Kavşağı arası Vinci kesimi ile 57 kilometrelik Alayhan Kavşağı-Gölcük Kavşağı arasındaki 3’üncü kesimi hizmete açıldı. Otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arası 2 saat 22 dakikaya inecek...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Kahramankazan-Esenboğa arası Haberi

Kahramankazan-Esenboğa arası

Kahramankazanlılar’ın yeni yol isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile gerçek oluyor. Esenboğa’ya açılacak yeni bir bulvarla 70 kilometrelik mesafe 24 kilometreye düşürülecek.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi darbenin merkez üssü olan Akıncı Kışlası'nı basarak F-16'ların kalkmasını engellemeye çalışan ve bu sırada 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan'ı ekim ayında ziyaret etmişti. Kahramankazanlılar ziyaret sırasında şehit aileleri ve gazilerle tek tek görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'na 15 Temmuz gecesi Esenboğa Havalimanı'na gitmekte güçlük çektiklerini iletti. Kahramankazanlılar'ın Esenboğa Havalimanı'na alternatif bir yol isteğini not eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile bulvar çalışmalarına başlandı.


18 KÖPRÜLÜ KAVŞAK BULUNACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla birlikte ulaşıma elverişsiz olan Yiğitli Köyü üzerinden gidilen mevcut yol ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından iyileştirme yapılmaya başladı. Kahramankazan ile...