05 / 05 / 2024

kahramanlar İzmir Otobüsçüler odası

kahramanlar İzmir Otobüsçüler odası

Kahramanlar Pazaryeri'nin karşısında hayata geçirilecek olan İzmir Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası'nın temel atma törenine CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da katıldı...

Otobüsçüler yeni düzenleme istedi: 'Ücretsiz biniş' tüm illerde kalkabilir

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, ücretsiz binişlerle ilgili bir düzenleme istediklerini söyledi. Eğer tarafları memnun eden bir çalışma olmazsa tüm illerde ücretsiz binişler durdurulacak.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Otobüsçüler Federasyonundan zam açıklaması! Duymadım demeyin!

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağına dair açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. İşte detaylar!

Şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? İşte yanıtı

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu, şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yapılmadığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Türkiye Otobüsçüler Konseyi'nden arazi tahsisi açıklaması!

Türkiye Otobüsçüler Konseyi, sektörün İstanbul Anadolu Yakası'ndaki otogar ihtiyacını karşılayacak çözüme yaklaşıldığını dile getirdi. 

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs garajı İzmir'de kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs filosunu kurmaya hazırlanıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında yeni garaj oluşturuyor.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

kahramanlar İzmir Otobüsçüler odası Haberi

kahramanlar İzmir Otobüsçüler odası


İzmir Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası'nın Kahramanlar'daki yeni hizmet binasının temeli dün törenle atıldı. Yeni bina 4 ay içinde tamamlanarak hizmete girecek. Kahramanlar Pazaryeri'nin karşısında hayata geçirilecek olan İzmir Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası'nın temel atma törenine CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve birçok davetli katıldı. Yeni hizmet binasının 5 katlı olacağını söyleyen İzmir Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı, "96 metrekareye sahip kendi yerimizde bir arada hizmet vereceğiz. Hedefimiz yeni hizmet binamızı 4 ayda bitirmek" dedi. 


Son teknoloji

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise Türkiye'de esnaf teşkilatlarının yıllık gelirlerinin yüzde 5'lik kısmının eğitime ayrıldığını belirterek, "Ama İzmir esnaf teşkilatı Türkiye'de...