03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Afşin 1. Etap toki fiyat

Kahramanmaraş Afşin 1. Etap toki fiyat

Toplam 1 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Kahramanmaraş Afşin 1. Etap başvuruları yarın başlayacak. Projede 13 bin 114 TL peşinatla daire sahibi olunabilecek.

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Kahve tutkunlarına müjde! İndirim! Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi'nin fiyatı düştü

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi indirime girdi.  İşte detaylar...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi, tek seferde 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi ve aynı zamanda Türk kahvesi ile sütlü içecek hazırlama özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor.

TMO'dan beklenen indirim geldi! Mercimeğin 1 kilosu 23 TL'ye düştü! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Enflasyonla mücadele kapsamında perakende ürünlerine beklenen indirim Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'den geldi. Mercimeğin 1 kilosu 23 TL'ye düştü! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Asgari ücret için 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı! Bu yeni zammı görenler resmen feleğini şaşırdı! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışanın gündeminde yer alan asgari ücret için 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı... Bu yeni zammı görenler resmen feleğini şaşırdı... Hemen bakın...

Asgari ücret için 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merak beklenen asgari ücret için 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. Bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın...

Yuki Afşin 250 fiyatları ne kadar? Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Afşin 250'nin güncel fiyat listesi yeni bir touring almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi ve teknik özellikleri...

Kahramanmaraş Afşin 1. Etap toki fiyat Haberi

Kahramanmaraş Afşin 1. Etap toki fiyat

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 1.Etap'ta 121,82 metrekarelik 3+1 daire yer alıyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. 


Aylık taksitlerin 655,70 TL'den başladığı Kahramanmaraş Afşin 1. Etap Projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan 1 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. 


TOKİ Kahramanmaraş Afşin 1. Etap başvuruları yarın başlayacak ve 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede satışa sunulan dairenin fiyatı 131 bin 140 olarak belirlendi. 


TOKİ Kahramanmaraş Afşin 1. Etap'ta yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 96 ay, yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 108 ay, yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. 


Satış duyurusu için