09 / 05 / 2024

Kahramanmaraş bungalov evleri açıldı mı

Kahramanmaraş bungalov evleri açıldı mı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Yedikuyular Kayak Merkezi çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği bungalov evlerin inşaatını tamamladı.

Bakanlık deprem bölgesinde son durumu açıkladı: Hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 ilde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle çalışmalarına devam ediyor. Peki hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

TOKİ tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı 10 ilde inşa edilen 133 bin 759 konutun depremde hasar görmediği açıklandıktan sonra herkes aynı sorunun yanıtını merak etti. TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

Kahramanmaraş Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri'nde hak sahipleri belli oldu!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 3 ayrı noktada inşa edilecek dairelerin hak sahiplerini kura ile belirledi. 

Kahramanmaraş Yedikuyular'daki bungalov evlerin inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Yedikuyular Kayak Merkezi çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği bungalov evlerin inşaatını tamamladı.

Kahramanmaraş Yedikuyular’da bungalov evler inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış sezonu için Yedikuyular bölgesinde bedesten ve bungalov ev inşasına başladı.

Kahramanmaraş bungalov evleri açıldı mı Haberi

Kahramanmaraş bungalov evleri açıldı mı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yedikuyular Kayak Merkezi'nde çalışmalar tamamlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,Yedikuyular Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte’nin de yer aldığı programda Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılan Bedesten, Bungalov evler ve sosyal tesisler incelendi. Ardından gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular’da hayata geçirilen yatırımlarla ilgili açıklama yaptı. 

Başkan Güngör, “Şehrimiz çok zengin bir doğal mirasa sahip. Yedikuyular Kayak Merkezi’mizde gerek şehrimiz gerekse bölge için çok büyük önem taşıyor. Bu kapsamda yeni sezon hazırlıklarımız için Türkiye genelindeki tesislerimizde incelemelerde bulunduk ve bu kapsamda yeni projelerimizi hayata geçirdik. İlk etapta bölge ulaşımını rahatlattık. Yalnız Ardıç mevkiinde yolumuzu genişlettik. Kayak Merkezi bölgemizde ulaşımı...