03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu gençlik merkezi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu gençlik merkezi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 19 bin 279 depremzedenin hak sahipliği başvurusuna onay!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra hak sahipliği müracaatı yapan 19 bin 279 afetzedenin başvurusu onaylandı.

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nin konut projesinin akıbeti TBMM'de!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesinin yürüttüğü konut projesinin hak sahiplerine teslimi meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Gençlik merkezi sayımız 350 oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Pandemi süreci içerisinde olmamıza rağmen 2020 bütçe görüşmelerinde ifade ettiğimiz Bakanlık çalışmalarımızın ve hedeflerimizin pek çoğunu başarıyla gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu gençlik merkezi Haberi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu gençlik merkezi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yapılacak olan gençlik merkezinin inşaatına başlandı.


AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Dulkadiroğlu Belediyesinin Namık Kemal Mahallesi'nde yapımına başladığı gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi.


İnşaat alanındaki incelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Güvenç, projenin gelecek yıl mart ayı civarında tamamlanmasının planlandığını belirtti.


Boş arazileri, madde bağımlılarının eline bırakmadıklarını dile getiren Güvenç, şunları kaydetti:


"Yıllarca sadece haftanın bir günü kullanılan bu alanı belediyemiz güzel bir projeyle 7/24 kullanılabilecek bir alan haline getirmek için çalışma başlattı. Mart ayı gibi projenin tamamlanması planlanıyor. Bu alanda güzel bir kapalı pazar yeri, gençlerimiz için çok büyük bir gençlik merkezi yapılıyor. Bu bizim siyaset ve belediyecilik anlayışımızın Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından bu alana yansıtılmasıdır. Boş arazileri ve alanları madde bağımlılarının eline bırakmıyoruz. İnsanımızın layık olduğu şekilde bu...