10 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Ekinözüne mesire alanı müjdesi

Kahramanmaraş Ekinözüne mesire alanı müjdesi

Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’ne 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İhbar tazminatında bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren ihbar tazminatında, bilinmeyenler gün yüzüne çıktı. EYT'liler ve normal çalışanlar açısından ihbar tazminatında merak edilen sorular ve yanıtları açıklandı...

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman?

TOKİ kura çekimleri gündemi bir hayli meşgul ediyor. İl il kura çekim tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kahramanmaraş kura çekimi. Peki TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman? İşte detaylar!

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugünün altın ve dolar için çok kritik bir olacağını söylemişti.  Altın ve dolar için bugün rakamlar su yüzüne çıkıyor. Kritik gelişme içi son saatler, geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Ekinözüne mesire alanı müjdesi Haberi

Kahramanmaraş Ekinözüne mesire alanı müjdesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’nde Yukarı İçme bölgesine 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.


Çalışmaları başlayan ve sosyal tesislerinin temeli atılan mesire alanın Ekinözü’ne ve İçmeler’e ayrı bir değer katacağını belirten Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ekibine teşekkür etti.


Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce yerli turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yukarı İçme bölgesinin çehresini değiştirecek mesire alanı projesinin startını verdi. Mesire alanı; yeşil dokusu, havuzu, sosyal tesisleri, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları ile ziyaretçilerin özel zaman geçirmelerine imkan tanıyacak. İlk kazması vurulan mesire alanının en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, ilçedeki diğer çalışmalar ve mesire alanı...