29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş evleri cephe yenileme

Kahramanmaraş evleri cephe yenileme

Kahramanmaraş'ın özellikle merkez mahallelerinde dış cepheleri sıvasız ve boyasız evler mantolama işlemi sonrasında daha modern, sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşuyor.

Bakanlık deprem bölgesinde son durumu açıkladı: Hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 ilde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle çalışmalarına devam ediyor. Peki hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

TOKİ tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı 10 ilde inşa edilen 133 bin 759 konutun depremde hasar görmediği açıklandıktan sonra herkes aynı sorunun yanıtını merak etti. TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

Kahramanmaraş Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri'nde hak sahipleri belli oldu!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 3 ayrı noktada inşa edilecek dairelerin hak sahiplerini kura ile belirledi. 

Hanezar Evleri nerede?

Hanezar Evleri, İnşaa İnşaat tarafından Kahramanmaraş'ta inşa ediliyor. 6 bloklu olarak tasarlanan Hanezar Evleri'nde toplam 322 konut bulunuyor..

Kahramanmaraş Hanezar Evleri fiyat!

İnşaa İnşaat Hanezar Evleri projesini Kahramanmaraş Elbistan'da hayata geçiriyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapabiliyor..

Kahramanmaraş Hanezar Evleri 135 bin TL'ye!

İnşaa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kahramanmaraş Hanezar Evleri 135 bin TL'ye satışa sunuluyor. Proje toplam 322 daireden meydana geliyor.

Kahramanmaraş evleri cephe yenileme Haberi

Kahramanmaraş evleri cephe yenileme

Değişim her geçen gün gözle görülür şekilde yayılıyor. Konut ve işyerlerinin dış cephelerinin uzun yıllar sıvasız ve bakımsız kalması içinde yaşayanların hem sağlığını hem de cebini olumsuz etkilemekte. Tuğla ve briketler soğuğa, sıcağa, nem ve suya karşı yeterince dayanıklı olmamalan nedeniyle mantosuz yapıların ömürleri oldukça kısalmaktadır. 


YALITIM YATIRIMDIR 


Kahramanmaraş'ta vatandaşların evlerinin görünümüne ve kendi sağlığına yeterince önem vermediklerini dile getiren Işık İnşaat'ın sahibi Özkan Işık "Yalıtım yatırımdır" dedi. Yirmiye yakın ülkede 25 yıldır yüzlerce inşaatın dış cephe işini yaptığını söyleyen Işık, binalara yaptırılan yalıtımların vatandaşlara yatırım olarak nasıl döndüğünü ise şöyle açıkladı; 


"ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR" 


Bir şehrin veya bir ülkenin gelişmişlik düzeyini oradaki binaların dış görünümü belirler. Bu geçmişte de böyleydi şimdi de böyle. Kahramanmaraş'ta Özellikle Mağaralı, Dumlupınar, Kurtuluş ve Mevlana...