19 / 05 / 2024

Kahramanmaraş-Göksun tünelleri

Kahramanmaraş-Göksun tünelleri

Kahramanmaraş'ta yapımına 2 yıl önce başlanan ve Karadeniz ile İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünelde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Akkuyu NGS’nin 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajı tamamlandı...

Rosatom tarafından Mersin’de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajının tamamlandığı kaydedildi.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

O ilde peş peşe iki deprem oldu! Yer bilimci Naci Görür yeniden uyardı: Göksun hattı zorlanıyor!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana’da 3 dakika arayla yaşanan iki depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, Göksun hattı zorlandığına vurgu yaptı. İşte o açıklama...

SONDAKİKA: 5 şiddetinde bir deprem oldu!

Kahramanmaraş Göksun'da bugün iki deprem meydana geldi. İlk depremin büyüklüğü 5, ikincisinin ise 4,1 olduğu belirtiliyor. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi, ikinci depremin büyüklüğünü 4,1 olarak kaydetti.

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

7 Mart tüp fiyatları ne durumda? Markaların güncel tüp fiyat listesi!

Tüp fiyatlarına geçtiğimiz yıl büyük oranda zam uygulanmıştı. Son dönemde fiyatlarda yeniden artış yaşanmasıyla birlikte 7 Mart itibariyle güncel tüp fiyatları açıklandı. İşte tüp fiyatlarındaki son durum...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Kahramanmaraş-Göksun tünelleri Haberi

Kahramanmaraş-Göksun tünelleri

Kahramanmaraş'ta yapımına 2 yıl önce başlanan ve Karadeniz ile İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünelde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.


Temeli, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından atılan 3 tünel ve otoban standardındaki 19 kilometrelik karayolundaki çalışmalarda son kontroller yapılıyor.


Hizmete açıldığında Karadeniz ve İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünel yaklaşık 2 yılda tamamlandı. Yaklaşık 260 milyon liraya malolması beklenen projenin tamamlanmasıyla Kahramanmaraş-Göksun arasındaki ulaşım yaklaşık 40 dakikaya inecek.


AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş-Göksun arasındaki 3 tünel ve 19 kilometrelik karayolunun bölgenin önemli projelerinden biri olduğunu söyledi.


Ünal,  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'ın destekleriyle eksiklikleri giderilen 3 tüneli 26 Mayıs'ta açmayı planladıklarını dile getirdi.


Ünal, Kahramanmaraş-Göksun arasındaki 3 tünelin...